Nokia 1: дешевий смартфон на Android Go вже в Україні

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Nokia 1 – повноцінний і при цьому дешевий смартфон. Міцний корпус і яскравий дизайн доповнені високою продуктивністю операційної системи.

Nokia 1 поставляється з останньою версією Android Oreo (версія Go) і має все, що необхідно для повноцінної роботи. Android Go – це операційна система для смартфонів початкового рівня. Відмінності від звичайної версії Android полягають в оптимізації операційної системи, магазину Google Play і додатків Google, які були адаптовані для забезпечення кращого досвіду використання. Android Go і додатки Go займають менше місця і споживають менше трафіку.

З 4-ядерним процесором, основною камерою на 5 МП і фронтальної на 2 Мп, можливістю роботи в 4G і функцією Dual SIM, Nokia 1 поєднує в собі все, що вам подобається в функціональних, але в той же час доступних смартфонах.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Можна не боятися про те, що панель подряпається. Адже компанія пропонує на заміну тильні панелі Xpress-on – жорсткі двоколірні панелі з полікарбонату, які готові щомиті захистити ваш смартфон від подряпин і ударів.

Смартфон представлений в червоному і синьому кольорах і доступний у продажу в Україні за рекомендованою ціною 2499 грн. Змінні панелі Xpress-on будуть продаватися окремо за ціною 269 грн в яскраво-блакитному, сірому, жовтому і рожевому кольорах.

expert.com.ua

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.