Смартфони

Найкрасивіші смартфони 2023 року, які так і хочеться купити

Share
Час читання: 4 хв.

Варто визнати, що за останні роки смартфони стали дуже схожі один на одного. Крім того, виробники заморочуються над дизайном, виділяючи свої продукти не обгорткою, а начинкою. У підсумку в наших руках опиняється типовий пристрій: можливо, гарний, але дуже нудний. На щастя, на ринку є й ті, хто не боїться йти на експерименти. Сьогодні ми поговоримо про найкрасивіші смартфони 2023 року, маючи на увазі під цим епітетом не стільки красу, яка є поняттям суб’єктивним, скільки незвичайний дизайн, що дає змогу виділитися з натовпу.

Лінійка смартфонів TECNO Camon 20

Можна як завгодно ставитися до компанії TECNO, але не можна закривати очі на її прагнення робити з порівняно недорогих смартфонів стильні пристрої, які не соромно показати на публіці. Цього року китайці показали лінійку Camon 20, що включає в себе 4 моделі:

  • TECNO Camon 20. Недорогий смартфон на Helio G85 з камерою на 64 Мп і акумулятором на 5000 мАг.
  • TECNO Camon 20 Pro. Дуже схожий апарат, який відрізняється від молодшої моделі продуктивнішим чипом Helio G99 і AMOLED-екраном із частотою 120 Гц.
  • TECNO Camon 20 Pro 5G. Просунутий апарат на потужному процесорі Dimensity 8050, який отримав камеру на 64 Мп з оптичною стабілізацією.
  • TECNO Camon 20 Premier. Флагман лінійки на Dimensity 8050, оснащений основною камерою на 50 Мп (OIS) і одним із найкращих надшириків на 108 Мп.

Ці смартфони об’єднує дизайн Camon Puzzle, натхненний деконструктивізмом в архітектурі. При цьому пристрої пропонують різні матеріали спинки: від класичного пластику до скла та екошкіри.

Незалежно від обраної моделі ви отримаєте дуже красивий смартфон. Залишилося лише розібратися, чи потрібні вам просунуті характеристики або можна обмежитися малим і купити TECNO Camon 20 приблизно за 8 тисяч.

Стильний смартфон realme 11 Pro

Красивим дизайном цього року порадувала і компанія realme, яка нещодавно показала смартфон, у розробці дизайну якого брав участь італієць Маттео Менотто, що має досвід співпраці з GUCCI, Chanel і Bulgari. Девайс представлений у двох версіях:

  • realme 11 Pro;
  • realme 11 Pro Plus.

Головна відмінність – камера. Якщо в базовій моделі встановлено 100-мегапіксельний сенсор без надширика, то Plus-версія отримала матрицю на 200 Мп і додатковий об’єктив для панорамних знімків. Ще одна перевага старшої версії – зарядка на 100 Вт.

Зовні пристрої ідентичні. Вони звертають на себе увагу круглим блоком камер, а також версією з екошкіри. Виглядає вона дуже ефектно. Але важливо зауважити, що серед різних матеріалів корпусу смартфона екошкіра є не найдовговічнішим.

Порівняння vivo V27 і vivo V27e

Цього року компанія vivo привезла на наш ринок 2 моделі: V27 і V27e. Обидва пристрої виконані в мінімалістичному дизайні, властивому всім смартфонам 2023 року. Однак vivo постаралася додати дрібку унікальності, зробивши круговий спалах для своїх середньобюджетників.

Хоча ззаду смартфони vivo V27e і vivo V27 дуже схожі, їхня лицьова панель відрізняється кардинальним чином. Молодша модель використовує плоский екран, а старша – із загнутими краями. Смартфони оснащені камерою з оптичною стабілізацією, але V27e працює на Helio G99, а V27 – на більш потужному процесорі Dimensity 7200.

Зухвалий смартфон HUAWEI nova 11 Pro

Якщо дизайн vivo міг здатися нудним, то зовнішній вигляд смартфона HUAWEI nova 11 Pro нікого не залишить байдужим. Спинка пристрою виконана з екошкіри і містить монограму “nova”, що чимось нагадує оформлення одягу та аксесуарів GUCCI.

Смартфон доступний у класичному чорному та зухвалому зеленому кольорі, а всередині девайса ховається перевірений часом процесор Snapdragon 778G та одна з найкращих селфі-камер на ринку, що складається з двох модулів на 60 та 8 мегапікселів. Якщо хочете познайомитися з цим стилягою ближче, прочитайте наш огляд HUAWEI nova 11 Pro.

Nothing Phone (2) – смартфон, про який усі говорять

Завершує добірку смартфон Nothing Phone (2), чий анонс відбувся в липні 2023 року. Нова модель успадковує фішки попереднього покоління, пропонуючи прозору спинку зі світлодіодними пластинами (гліфами), які блимають у такт мелодії або повідомляють про повідомлення.

Усередині нас чекає звична картина для субфлагмана: найпотужніший процесор Snapdragon 8+ Gen 1, пара камер на 50 Мп і LTPO-екран з частотою оновлення 120 Гц. Nothing Phone (2) – це не найкращий смартфон за співвідношенням ціни та характеристик, однак футуристичний дизайн змушує звернути на нього найпильнішу увагу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Лужна Софія

Глибокі знання та досвід Софії у сфері технічної підтримки зробили її надійним помічником у вирішенні проблем, а пристрасть до технологій спонукала її ділитися своїми знаннями з іншими за допомогою свого контенту. Як людина, яка щодня працює над усуненням проблем і навчає своїх користувачів користуватися всіма доступними інструментами, маючи лише обліковий запис Google, її висвітлення новин, як правило, зосереджене на наданні читачам більш зручної для користувача точки зору та деяких менш відомих цікавинок на цю тему.

Опублікував
Лужна Софія
  • Останні записи

    Представлено HMD 110 та HMD 105: нові смартфони для літніх людей з вологозахистом та USB-C

    Компанія HMD Global, яка відома своїми пристроями під брендом Nokia, випустила два нові кнопкові телефони…

    26.06.2024

    Інсайдери показали Apple Watch X з 2-дюймовим дисплеєм на CAD-рендерах

    Чутки свідчать, що Apple планує суттєво оновити Apple Watch до десятої річниці пристрою, і 91mobiles…

    26.06.2024

    ChatGPT для macOS став доступним для всіх користувачів без обмежень

    Компанія OpenAI оголосила, що додаток ChatGPT для Mac став доступним для всіх користувачів. Хоча додаток…

    26.06.2024

    Canalys опублікував новий рейтинг продажу повністю бездротових навушників

    У першому кварталі 2024 року компанія Canalys опублікувала список найбільших поставок бездротових навушників в материковому…

    26.06.2024

    Motorola та Google об’єдналися для впровадження функцій штучного інтелекту у смартфони Razr

    Motorola, яка є частиною китайської компанії Lenovo Group Ltd., та Google Cloud оголосили про укладання…

    26.06.2024

    Оновлення прошивки для AirPods та Beats усувають критичну проблему безпеки

    Оновлення прошивки для навушників AirPods і Beats вирішує важливу проблему безпеки, яка може дозволити шахраям,…

    26.06.2024