Нова функція WhatsApp дозволить завантажувати віддалені об’єкти

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У черговому оновленні WhatsApp з’явилася можливість завантажувати навіть ті об’єкти, що були видалені. Поки така функція доступна тільки на Android-смартфонах. Про це повідомляє BGR.

Нововведення з’явилося у версії 2.18.113 додатки для Android. Власникам техніки Apple подібні зміни поки недоступні.

Раніше такі об’єкти, як GIF-зображення, картинки, відео, голосові повідомлення і документи, зберігалися на серверах WhatsApp протягом 30 днів, поки контент не завантажиться. Якщо, після завершення завантаження, користувач видаляв вміст папки у програмі, то по закінчення строку зберігання повернутися до об’єкту було неможливо.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Тепер користувачі можуть завантажувати старий мультимедійний контент, навіть якщо він був видалений з телефону. Тим користувачам, у яких встановлена ​​версія програми 2.18.113, досить просто прокрутити листування до потрібного місця і повторно подивитися або завантажити потрібний об’єкт. Головне, щоб в чаті залишилося те саме повідомлення.

В середньому час зберігання було збільшено до 2-3 місяців. Однак можна відновити і старіші дані, передані не раніше серпня 2017 року.

Оскільки все листування WhatsApp зашифроване, ймовірність того, що хтось сторонній отримає доступ до даних, залишається дуже низькою.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.