Показано дві нові функції MIUI 15. Що там буде

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У мережі з’явилася інформація про нові функції майбутньої MIUI 15. Згідно з інформацією, що просочилася, в MIUI 15 буде покращено функціональність буфера обміну, що дасть змогу користувачам копіювати фотографії та файли. Крім того, очікується, що функція Volume Up забезпечить безпечний і зручний спосіб подвоєння гучності в Швидких налаштуваннях. Давайте заглибимося в ці витоки і розглянемо їхній потенційний вплив на користувачів смартфонів Xiaomi.

Розширена функціональність буфера обміну

Нещодавно в новому коді MIUI було виявлено, що в MIUI 15 очікується поява поліпшеної функції буфера обміну. Користувачі зможуть копіювати в буфер обміну не тільки текст, а й фотографії та файли. Це гарне доповнення до наявної функції буфера, яке наблизить пристрої Xiaomi до функціоналу, пропонованого пристроями Samsung і Pixel, які вже давно мають таку можливість. Дане удосконалення, безсумнівно, поліпшить користувальницький досвід і спростить обмін різними типами контенту.

Функція збільшення гучності

Ще однією цікавою функцією MIUI 15 є можливість збільшення гучності: У новій MIUI, в меню “Швидкі налаштування” додано перемикач, що дозволяє збільшити гучність на 200%. Це удосконалення покликане забезпечити безпечний і ефективний спосіб збільшення гучності, коли потрібен гучніший звук, наприклад, під час відтворення мультимедіа або в галасливій обстановці. Просто натисніть гойдалку гучності вгору і дочекайтеся максимального режиму гучності, це подвоїть гучність без погіршення якості звуку або пошкодження динаміків пристрою. До слова кажучи, така функція вже давно реалізована в деяких смартфонах, навіть бюджетних, наприклад Realme 10.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Будемо сподіватися, що Xiaomi реалізують не тільки нові корисні функції в MIUI 15, а й займуться виправленням системних недоліків.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.