Sony Xperia Flip може отримати 4K-дисплей, що гнеться, діагоналлю 7 дюймів

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Згідно з повідомленням японського ЗМІ Sumahodigest, компанія Sony зараз працює над створенням складного телефону, який, як очікується, отримає назву Xperia Flip. Тепер одне з джерел у Twitter пролило світло на характеристики дисплея майбутнього смартфона-розкладачки.

Як повідомляє користувач Twitter @RGcloudS, Xperia Flip матиме вертикальну доладну конструкцію, аналогічну Galaxy Z Flip 5 від Samsung, презентація якого намічена вже на 26 липня. За чутками, розмір внутрішнього екрану складе 7 дюймів, він буде оснащений 4K-панеллю зі співвідношенням сторін 21:9, що робить його трохи ширшим за свого потенційного конкурента, Galaxy Z Flip 4, який має співвідношення сторін 22:9.

Вихід компанії Sony на ринок складних телефонів викликав значний інтерес та спекуляції. Можливо, ця цікава технологія ознаменує повернення серії компактних телефонів Sony, яка не випускалася з 2018 року.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За словами співрозмовника, характеристики дисплея, хоч і вражаючі, вже не можуть бути єдиною перевагою з огляду на потужні специфікації заліза, дисплеї, камери та вдосконалене програмне забезпечення останніх моделей телефонів-розкладачок. Щоб виділитися, Sony необхідно запропонувати щось інноваційне, що стане переконливим аргументом під час продажу. Чутки говорять про те, що Sony може використовувати свій досвід у сфері ігор для подальшого вдосконалення цього пристрою.

Наразі дата виходу складного телефону Sony залишається невідомою. Sony, поряд з Apple, є однією з небагатьох великих технологічних компаній, які ще не випустили смартфон зі складним екраном. На відміну від неї, компанія Apple, як повідомляється, працює над складним MacBook, який буде випущений в 2026 році, а також отримала патент на дисплей, що згортається, що породило чутки про підготовку до випуску iPhone з подібним дисплеєм.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.