Найкращі бюджетні смартфони липня 2023 року дешевше 10 тис. гривень

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо вам здається, що знайти смартфон з гідними характеристиками і досить високою продуктивністю дешевше 10 тисяч гривень неможливо, то ви помиляєтеся. Завдяки провідним китайським виробникам смартфонів, таким як Xiaomi, Realme і OnePlus, дешевий більше не є синонімом поганого. ми в Gadgetpage.ru проаналізували представлені на сьогоднішній день на ринку бюджетні смартфони і вибрали з них п’ять найкращих.

Redmi Note 12 4G

Redmi Note 12 4G – відмінний смартфон для тих, хто хоче потужний смартфон менше ніж за 10 тисяч гривень. Він побудований на чипсеті Qualcomm Snapdragon 685 і пропонується в конфігураціях з 4 або 6 Гбайт ОЗП і вбудованим накопичувачем на 64 або 128 Гбайт.

На лицьовій панелі цього смартфона Redmi встановлено 6,67-дюймовий AMOLED-дисплей з роздільною здатністю Full HD+, частотою оновлення 120 Гц і частотою сенсорного відгуку 240 Гц. Там же розташована і 13-мегапіксельна фронтальна камера для селфі та дзвінків по відеозв’язку. А на зворотному боці розташувалася 50-мегапіксельна основна камера з 8-мегапіксельним модулем з надширококутним об’єктивом і 2-мегапіксельною камерою з макрооб’єктивом.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Живиться Redmi Note 12 4G від акумуляторної батареї ємністю 5000 мАг з підтримкою швидкої дротової 33-ватної зарядки через порт USB Type-C. Крім цього, у смартфона є окремий 3,5-міліметровий аудіороз’єм для навушників, NFC-чіп та ІЧ-порт.

POCO M5

Ще один доступний і потужний смартфон – POCO M5, побудований на платформі MediaTek Helio G95 у поєднанні з 4 Гбайт оперативної і 64 Гбайт вбудованої пам’яті. Дисплей смартфона являє собою 6,58-дюймову IPS LCD-панель з роздільною здатністю Full HD+ і вирізом під фронтальну камеру з роздільною здатністю 5 мегапікселів.

На задній панелі POCO M5 розташована 50-мегапіксельна камера, доповнена 2-мегапіксельним модулем з макрооб’єктивом і 2-мегапіксельним датчиком глибини для розмиття фону на портретних знімках.

Ємність акумулятора POCO M5 становить 5000 мАг, а потужність швидкої зарядки обмежена на позначці 18 Вт. З інших опцій смартфона – 3,5-міліметровий роз’єм для навушників, ІЧ-порт і NFC-чіп.

OnePlus Nord N20 SE

Потрапив у рейтинг і новий представник серії OnePlus Nord. Це OnePlus Nord N20 SE, серцем якого став чипсет MediaTek Helio G35 у парі з 4 Гбайт оперативної і 128 Гбайт вбудованої пам’яті. Також він оснащений 6,56-дюймовим дисплеєм типу IPS LCD з роздільною здатністю HD+ і вирізом під 8-мегапіксельну фронтальну камеру. Основна камера смартфона представлена двома датчиками – головним на 50 мегапікселів і додатковим 2-мегапіксельним датчиком глибини.

Живиться OnePlus Nord N20 SE від акумуляторної батареї ємністю 5000 мАг з підтримкою швидкої дротової зарядки потужністю 33 Вт. Також він має 3,5-міліметровий аудіороз’єм для навушників.

Realme C53

Ще один недорогий, але водночас досить потужний смартфон – Realme C53. Ця нещодавно представлена модель оснащується чипсетом Unisoc Tiger T612 у поєднанні з 6 Гбайт ОЗП і вбудованим накопичувачем на 128 Гбайт. Смартфон має 6,74-дюймовий дисплей з роздільною здатністю Full HD+, частотою оновлення 90 Гц і врізаною 8-мегапіксельною фронтальною камерою. Ззаду знаходяться ще дві камери – 50-мегапіксельна основна в поєднанні з 2-мегапіксельним датчиком глибини.

Живиться Realme C53 від акумуляторної батареї ємністю 5000 мАг з підтримкою швидкої 33-ватної зарядки через порт USB Type-C. Серед інших особливостей моделі – сканер відбитків пальців і 3,5-міліметровий аудіороз’єм.

Ulefone Note 16 Pro

Завершує добірку ще один гідний представник початкового рівня – Ulefone Note 16 Pro. Він побудований на однокристальній платформі Unisoc Tiger T606 і має 8 Гбайт ОЗП і 128 Гбайт вбудованої пам’яті. Смартфон також забезпечений 6,52-дюймовим дисплеєм типу IPS LCD з роздільною здатністю HD+ і вирізом під 8-мегапіксельну фронтальну камеру. Основна камера смартфона являє собою 50-мегапіксельний датчик у поєднанні з 2-мегапіксельною макрокамерою.

За автономність Ulefone Note 16 Pro відповідає акумуляторна батарея ємністю 4400 мАг. На жаль, швидкої зарядки у смартфона немає. Потужність дротової зарядки обмежена на позначці 10 Вт. Серед інших особливостей смартфона – бічний сканер відбитків пальців і 3,5-міліметровий аудіороз’єм для навушників.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.