iPhone 14 Plus програв свіжій моделі Nothing Phone у швидкості роботи

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

YouTube-канал PhoneBuff порівняв iPhone 14 Plus і представлену нещодавно модель Nothing Phone (2) за швидкістю запуску додатків. Блогери використовували роботизований маніпулятор, щоб домогтися більш високої точності порівняння, виключивши вплив людського фактора.

На смартфонах послідовно запускалися різні додатки та ігри, причому Nothing Phone (2) показав себе в цьому порівнянні трохи краще, ніж дорожчий iPhone 14 Plus. У середньому він виявився швидшим на 3,5%. У реальному житті така різниця навряд чи буде помітна, але вона показує, що інженери відносно молодої компанії Nothing відмінно попрацювали над пристроєм, і їм вдалося створити апарат, який перевершує творіння Apple.

У Nothing Phone (2) використовується не найновіший процесор Snapdragon 8 Plus Gen 1, який колись вважався флагманським, а зараз встановлюється в субфлагмани на базі Android. iPhone 14 Plus працює на базі чіпа A15 Bionic власної розробки Apple. Також варто зазначити, що у першого апарата вдвічі більше оперативної пам’яті – 12 ГБ проти 6 ГБ у iPhone 14 Plus.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.