Розкрито терміни світового дебюту OnePlus 12

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Новий флагманський смартфон OnePlus дебютує на світовому ринку тільки наступного року. Про це розповів авторитетний інсайдер Макс Джамбор, який раніше озвучив терміни запуску OnePlus 12 у Китаї.

За інформацією джерела, у Піднебесній прем’єра OnePlus 12 відбудеться в грудні 2023 року. А ось глобальна прем’єра нового флагманського смартфона китайського бренду відбудеться в січні 2024 року, а не в лютому, як очікувалося раніше.

Згідно з попередніми витоками, OnePlus 12 базуватиметься на ще не представленій флагманській платформі Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 у поєднанні з 16 Гбайт оперативної пам’яті формату LPDDR5x і вбудованим накопичувачем типу UFS 4.0 на 256 Гбайт. Як попередньо встановлене програмне забезпечення буде заявлено Android 14 з фірмовою оболонкою OxygenOS 14.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Дисплей OnePlus 12 буде являти собою 6,7-дюймову AMOLED-панель типу LTPO з частотою оновлення зображення 120 Гц, роздільною здатністю Quad HD+ і вбудованим сканером відбитків пальців. Також смартфон отримає 50-мегапіксельну основну камеру в поєднанні з 50-мегапіксельним датчиком з надширококутним об’єктивом і 64-мегапіксельною камерою з об’єктивом-перископом для триразового оптичного зуму.

Cпереду встановлять 32-мегапіксельну фронтальну камеру для селфі і дзвінків по відеозв’язку. Живитися OnePlus 12 буде від акумуляторної батареї ємністю 5400 мАг з підтримкою 100-ватної дротової і 50-ватної бездротової зарядки.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.