realme, POCO і iQOO: найкращі смартфони з топовими характеристиками дешевше 25 000 гривень

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Перебуваєте в пошуках нового смартфона і хочете модель, яка має характеристики флагманського рівня, але при цьому не проб’є дірку у вашому бюджеті? Тоді ви потрапили за адресою. Ми в Gadgetpage.ru проаналізували представлені на сьогоднішній день у продажу смартфони і відібрали з них п’ять найкращих дешевше 25 тис. гривень.

iQOO Neo8 Pro

Відкриває рейтинг найкращих смартфонів дешевше 25 тис. гривень iQOO Neo8 Pro. На цю модель варто звернути увагу всім, хто шукає максимально потужний за свої гроші смартфон. iQOO Neo8 Pro побудований на 4-нанометровій платформі MediaTek Dimensity 9200+ і має до 16 Гбайт оперативної і до 256 Гбайт вбудованої пам’яті.

Новий смартфон iQOO хизується гігантським 6,78-дюймовим дисплеєм типу AMOLED з роздільною здатністю Quad HD+ і частотою оновлення зображення на рівні 144 Гц. Він також має приголомшливі камери. Спереду в нього встановлено 16-мегапіксельну фронтальну камеру для селфі та дзвінків через відеозв’язок, а на тильній стороні розташовані 50-мегапіксельна основна камера з оптичною стабілізацією зображення, доповнена 8-мегапіксельним модулем із надширококутним об’єктивом.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Живиться iQOO Neo8 Pro від акумуляторної батареї ємністю 5000 мАг з підтримкою швидкої бездротової зарядки потужністю 120 Вт, що дає змогу зарядити смартфон від 0 до 50% всього за 9 хвилин. Крім цього у смартфона є ІЧ-порт, що дає змогу перетворити його на пульт дистанційного керування побутовою технікою.

POCO F5 Pro

Далі в нашій добірці йде POCO F5 Pro, побудований на базі потужного процесора Snapdragon 8+ Gen 1 від Qualcomm, компанію якому складають 12 Гбайт оперативної і 256 Гбайт вбудованої пам’яті. Дисплей смартфона являє собою 6,67-дюймову панель типу AMOLED з роздільною здатністю Full HD+, частотою оновлення зображення 120 Гц і частотою дискретизації сенсорного шару 480 Гц.

Спереду у смартфона встановлена селфі-камера з роздільною здатністю 16 мегапікселів. А ззаду розміщена потрійна основна камера з головним датчиком на 64 мегапікселі і двома додатковими датчиками: 8-мегапіксельним з надширококутним об’єктивом і 2-мегапіксельним з макрокамерою.

Працює POCO F5 Pro від акумулятора на 5160 мАг з 67-ватною дротовою і 30-ватною бездротовою зарядкою. Також у смартфона є окремий 3,5-міліметровий аудіороз’єм та ІЧ-порт.

Realme GT Neo 5

Realme GT Neo 5 – ще один чудовий представник середнього класу, який за технічними характеристиками схожий з вищевказаним POCO F5 Pro. Він базується на чипсеті Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1. Об’єм оперативної пам’яті смартфона досягає 16 Гбайт, а ємність вбудованого накопичувача становить 256 Гбайт. Також в оснащення пристрою входить 6,74-дюймовий AMOLED-дисплей з роздільною здатністю Full HD+, дуже високою частотою оновлення 144 Гц і максимальною яскравістю 1400 ніт.

Камер у Realme GT Neo 5 загалом чотири. Спереду встановлена 16-мегапіксельна фронтальна камера, а ззаду розташовується 50-мегапіксельна основна камера в поєднанні з 8-мегапіксельним модулем з надширококутним об’єктивом і 2-мегапіксельною камерою для макрозйомки.

Ємність батареї Realme GT Neo 5 становить 5000 мАг, а потужність швидкої дротової зарядки досягає 150 Вт. Він також має ІЧ-порт, що перетворює смартфон на пульт ДУ для побутової техніки.

Google Pixel 7a

Шанувальники Google гідно оцінять Pixel 7a, побудований на базі фірмового 5-нанометрового чипсета Google Tensor G2, який створено спільно з Samsung. Компанію процесору складають 8 Гбайт оперативної і 128 Гбайт вбудованої пам’яті.

Pixel 7a обладнаний 6,1-дюймовим дисплеєм типу OLED з роздільною здатністю Full HD+, частотою оновлення зображення 90 Гц і частотою дискретизації сенсорного шару 240 Гц. Одна з головних фішок цього смартфона – камери. Він обладнаний 64-мегапіксельною основною камерою Sony IMX800 з оптичною стабілізацією зображення і додатковим 13-мегапіксельним модулем з надширококутним об’єктивом. Для зйомки селфі та дзвінків по відеозв’язку передбачена 13-мегапіксельна фронтальна камера з надширококутним об’єктивом.

У смартфоні встановлено акумуляторну батарею ємністю 4385 мАг з 18-ватною дротовою і 7,5-ватною бездротовою зарядкою. Також у нього є ІЧ-порт.

iQOO Neo 8

Завершує добірку найкращих смартфонів iQOO Neo 8, побудований на базі Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1 у поєднанні з 12 Гбайт ОЗП і накопичувачем на 256 Гбайт. Дисплей смартфона являє собою приголомшливу 6,78-дюймову AMOLED-панель з роздільною здатністю Quad HD+, частотою оновлення зображення 144 Гц і частотою дискретизації 480 Гц.

На тильному боці iQOO Neo 8 розміщена 50-мегапіксельна фронтальна камера з 2-мегапіксельним датчиком глибини для портретної зйомки. А для селфі передбачена 16-мегапіксельна фронтальна камера.

Що ж до автономності, то за неї у iQOO Neo 8 відповідає акумулятор на 5000 мАг з підтримкою швидкої дротової зарядки потужністю 120 Гц. І, як і в інших смартфонів з нашої добірки, у нього є ІЧ-порт.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.