Додаток Call Annie для iPhone дає змогу спілкуватися з ChatGPT через відеозв’язок

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нещодавно в App Store з’явився безкоштовний застосунок, заснований на ChatGPT, який називається Call Annie. Він використовує віртуальну модель дівчини на ім’я Енні та створює анімацію в режимі реального часу, щоб створити ілюзію розмови зі справжньою людиною (хоча іноді це порушується, коли Енні закочує очі).

За допомогою Енні можна просто поспілкуватися, отримати інформацію або попросити її чогось навчити, наприклад, математики (хоча потрібно бути обережним із відповідями). Вона відповідає з мінімальною затримкою, тож темп розмови не сповільнюється.

При натисканні на іконку чату можна побачити ідеї для розмови. У меню дзвінків зберігається розшифровка кожної розмови в текстовому форматі з можливістю видалення даних.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Енні розуміє російську мову (вона перекладає її англійською та обробляє), але відповідає тільки англійською, італійською та іспанською. Завдяки цьому її можна використовувати для практики англійської мови: просити пояснити щось простими словами, відповідати російською і слухати відповіді англійською, уточнювати значення ідіом.

Додаток повністю безкоштовний, але працює тільки на iPhone 12 і новіших моделях.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.