Схоже, Apple відмовилася оновлювати найочікуваніший iPhone

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Apple більше не планує випускати iPhone SE. Про це пише MacRumors.
Раніше інсайдери повідомляли, що в 2024 році Apple збирається оновити iPhone SE до четвертого покоління.

Нагадаємо, що це найдоступніша модель айфона, яка з найпершого релізу коштує дешевше за інші – багато хто купує iPhone SE як другий телефон для себе, основний для дитини, або ж використовує цю модель для першого знайомства з iPhone. Оновлення iPhone SE завжди довгоочікувані, оскільки це найдоступніший айфон на ринку.

Тепер же аналітики з Barclays повідомляють, що в 2024 році не варто чекати iPhone SE 4. З четвертим поколінням “бюджетки” пов’язана ціла низка очікувань: наприклад, вважали, що він вийде в корпусі iPhone XR і отримає Touch ID у бічній кнопці замість Face ID, а також дисплей діагоналлю 6,1 дюйма і плоскі грані.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Мінг-Чі Куо вважає, що чекати на iPhone SE 4 варто не раніше 2025 року – саме тоді Apple має завершити розробку власного модему і новинка отримає саме його. Нагадаємо, що востаннє iPhone SE оновився майже півтора року тому, у березні 2022-го, отримавши лише свіжіший чип і дуже незначні зміни в “залізі”.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.