Apple iPhone 15 Pro Max, буде оснащений телеоб’єктивом Periscope з 6-кратним зумом

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Американська транснаціональна технологічна компанія Apple з Купертіно представить смартфони серії iPhone 15 у вересні цього року. Повідомляється, що смартфон iPhone 15 Pro Max, модель вищого класу цієї серії, ймовірно, буде оснащений перископічним телеоб’єктивом з 6-кратним оптичним зумом.

iPhone 15 Pro Max – телеоб’єктив-перископ із 6-кратним оптичним зумом

Нове повідомлення надійшло від Digital Chat Station, відомого інформатора на китайській платформі мікроблогів Weibo, який повідомив, що прийдешній смартфон iPhone 15 Pro Max може бути оснащений перископічним телеоб’єктивом з 6-кратним оптичним зумом. Кілька місяців тому з’явилися повідомлення про те, що модель iPhone 15 Pro Max може бути оснащена перископічним телеоб’єктивом з 5- або 6-кратним оптичним зумом, і саме після цього повідомлення Digital Chat Station поділився останнім оновленням.

Якщо порівнювати передбачуваний модуль камери з попередніми смартфонами iPhone 14 Pro Max, то попередній iPhone мав потрійну камеру: 48-Мп основну, 12-Мп телефотокамеру і 12-Мп надширококутну камеру. MacRumors припустив, що для встановлення перископічної телекамери Apple, можливо, доведеться поміняти місце розташування ультраширококутної камери на верхнє поруч з основною камерою, де раніше розташовувався телеоб’єктив смартфона. Це пов’язано з тим, що зовні при додаванні перископічної камери в пристрій особливої різниці не буде, але всередині буде потрібно трохи більше місця. Тому необхідно переставити об’єктиви камери. Додамо, що телеоб’єктив перископа має квадратну форму, але в смартфоні iPhone 15 Pro Max зовні він здаватиметься круглим.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

До довгоочікуваної презентації смартфонів серії iPhone 15 залишилося лише два місяці, і до теперішнього моменту у вигляді витоків та інших звітів уже багато чого відомо і припущено про майбутні смартфони.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.