Samsung One UI 6.0 (Android 14) – усе ближче до запуску

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Липень обіцяє стати захоплюючим місяцем для шанувальників Samsung як у сфері апаратного, так і програмного забезпечення. 26 липня корейський гігант представить свої нові флагманські складні пристрої, планшети і розумні годинники, і, якщо все піде за планом, Samsung також запустить бета-програму Android 14 One UI 6.0 для лінійки Galaxy S23.

Samsung вже деякий час працює над прошивкою One UI 6.0 для серії Galaxy S23, про що свідчить той факт, що тестові збірки нового програмного забезпечення були помічені в Європі та Індії на початку липня. І схоже, що відтоді Samsung домоглася подальшого прогресу, оскільки на цьому тижні на корейських серверах Samsung було виявлено бета-версію Galaxy S23 Ultra One UI 6.0 з версією прошивки S918NKSU2ZWG6.

Як і попередні бета-версії One UI, бета-програма One UI 6.0, найімовірніше, дебютує в Кореї та США, а потім пошириться на інші країни. Samsung також, імовірно, випустить бета-версію One UI 6.0 на інші пристрої, включно з більшістю флагманських телефонів у лінійках Galaxy S і Galaxy Z, які мають право на Android 14, до того, як готове оновлення почне поширюватися по всьому світу пізніше цього року.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Про те, що One UI 6.0 принесе смартфонам і планшетам Samsung, відомо небагато. Ми могли б отримати віджети домашнього екрана на екрані блокування і деякі зміни користувацького інтерфейсу. Ходять чутки, що One UI 6 також принесе зміни в дизайн прошивки, додаткові параметри персоналізації, кращу продуктивність, обмеження на установку застарілих застосунків, супутникове підключення, вдосконалені жести, безшовні оновлення у фоні, ефективнішу роботу з фоновими додатками, запис частини екрана, легшу передачу контенту тощо. Але все це ще не підтверджено. З нетерпінням чекаємо бета-версію, щоб протестувати нові фічі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.