В iPhone 15 з’явиться ідеальний “подарунковий” колір

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Apple змінила плани щодо кольорів корпусу майбутнього iPhone 15. Про це пише iMore.

Раніше ми повідомляли, що, за останніми витоками, лінійка базових iPhone 15 буде представлена в блакитному, темно-рожевому і салатовому кольорах. Тепер же з’явилися нові дані – кольори новинок будуть іншими.

За інформацією від інсайдера ShrimpApplePro, дизайнери Apple визначилися із забарвленнями майбутніх iPhone 15 і iPhone 15 Plus. Він упевнений, що смартфони вийдуть у таких кольорах:

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ
  • Midnight (чорний)
  • Starlight (молочно-білий)
  • Зелений
  • Product (RED) (червоний)
  • Жовтий
  • Рожевий

Як видно, блакитний корпус більше не розглядається як можливий, а йому на зміну прийде жовтий. А ще темно-рожевий тепер позначається як “рожевий”, і швидше за все він буде яскравим – ЗМІ прив’язують цей витік до кіноновинки “Барбі”. Цілком можливо, що у фільмі ми побачимо айфон саме в такому кольорі.

Здається, новий рожевий колір ідеально підійде як подарунок представницям прекрасної статі. Жовтий відтінок вже був присутній у лінійці iPhone XR і iPhone 11, а ось рожевий ми не бачили з часів iPhone 5C.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.