Перший смартфон із 24 ГБ ОЗП вийде за межами Китаю. Де він коштуватиме найдешевше

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Бренд Nubia представив свій новий ігровий смартфон RedMagic 8S Pro для міжнародного ринку.

Пристрій уже встиг дебютувати в Китаї, а тепер його очікують за межами країни. Зацікавленим покупцям буде запропоновано три версії з різною пам’яттю і дизайном.

Однак варто уточнити, що матимуть місце деякі відмінності між китайською та глобальною версіями. Наприклад, глобалка позбудеться 24 ГБ оперативної пам’яті, що робило цей смартфон унікальним.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Також міжнародний варіант отримає трохи меншу підтримувану потужність зарядки порівняно з китайською моделлю. І заряджатися апарат від 0 до 100% буде не за 35 хвилин, а за 40.

Передзамовлення RedMagic 8S Pro стартує вже з 27 липня. Офіційний старт продажів намічений на 3 серпня. Ціни на пристрій різнитимуться в різних країнах, і, схоже, США отримає його за найдоступнішими цінами.

Так, саме там за новинку проситимуть від $650.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.