Samsung впровадить ChatGPT у браузер для смартфонів лінійки Galaxy

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Samsung готується впровадити нейромережу ChatGPT у свій фірмовий браузер для смартфонів Galaxy.

Про це свідчать виявлені рядки коду в останній версії програми. А це означає, що в майбутньому користувачі Samsung Internet Browser зможуть скористатися вбудованим чат-ботом, який допоможе їм знаходити інформацію без необхідності переходити на веб-сторінки.

Фахівці, які вивчають цю версію браузера, помітили згадки про ChatGPT в її коді, що є явним натяком на впровадження нейромережі в продукт.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Однак варто зазначити, що наразі не вдалося виявити подібну функцію в самому браузері. Можливо, її буде реалізовано як додатковий модуль пошуку або інструмент для спрощення і тезового вилучення інформації з джерел.

Представники Samsung поки не коментували це нововведення. Офіційної інформації про можливості ChatGPT у браузері також немає.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.