Apple може впровадити нову технологію батарей в iPhone 15

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Apple, відома своїми інноваціями в галузі смартфонів, може представити нову технологію батарей у своїй майбутній лінійці iPhone 15. Згідно з джерелами, компанія планує використовувати так звану Stacked Battery Technology (стекову технологію батарей), яка дасть змогу збільшити ємність і енергетичну щільність батареї за рахунок складання декількох елементів один на одного.

Стекова технологія має низку переваг перед звичайною, як-от швидше заряджання, триваліший термін служби та менше нагрівання. Це пов’язано з тим, що стекова батарея має менший опір і рівномірний розподіл тепла по всьому елементу, на відміну від звичайної батареї, де тепло концентрується в одному місці. Крім того, стекова батарея може видавати більше потужності за потреби, що може поліпшити продуктивність смартфона.

Стекова технологія вже використовується в деяких галузях, як-от електромобілі, медичні пристрої, аерокосмічна та авіаційна промисловість і поновлювані джерела енергії. Однак Apple може стати одним із перших виробників смартфонів, які впровадять цю технологію у своїх пристроях.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

З чуток, iPhone 15 представлять восени 2023 року і матиме низку інших поліпшень, як-от ProMotion-дисплей із частотою оновлення 120 Гц, камеру з оптичним 10x-зумом і підтримкою 5G. Очікується, що стекова технологія батарей буде доступна для всіх моделей iPhone 15, включно з iPhone 15 mini, iPhone 15, iPhone 15 Pro і iPhone 15 Pro Max.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.