iPhone 15 може вийти в рожевому, зеленому та жовтому колірних варіантах

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Apple, вочевидь, планує випустити базовий iPhone 15 у нових яскравих кольорах. Майбутній флагманський смартфон може бути анонсований у таких нових кольорах, як рожевий, зелений і жовтий.

Інформація про це надійшла від ShrimpApplePro, який виявив повідомлення на Weibo від співробітника Foxconn. Судячи з твіту, компанія з Купертіно випустить базовий iPhone 15 у світлих відтінках, поряд з варіантами Midnight (“Темна ніч”) і Starlight (“Сяюча зірка”). До їх числа увійдуть нові варіанти зеленого, рожевого і жовтого кольорів. Однак у витоку не згадується варіант синього кольору, з чого випливає, що Apple не планує випускати синє забарвлення для ванільної моделі iPhone 15.


Невідомо також, чи будуть всі ці кольори заявлені для iPhone 15 під час презентації. Можливо, Apple планує випустити деякі з більш яскравих колірних варіантів пізніше в рамках циклу оновлення. Це було б схоже на жовтий варіант iPhone 14, який був випущений на початку цього року.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Варто зазначити, що це поки що лише слух, який офіційно не підтверджений компанією. Презентація iPhone 15 вже не за горами і відбудеться у вересні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.