Що вам потрібно знати перед покупкою унікального смартфона Nothing Phone (2)

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У рамках випуску на YouTube-каналі Rozetked ведучий пояснив, до чого варто бути готовим під час купівлі нового Nothing Phone (2).

У коробці разом із Nothing Phone (2) йде інструкція, скріпка, кабель. Зарядка підтримується потужністю 45 МП, але її треба купувати самостійно, як і чохол. Важливо також, що на екран смартфона відразу ж наклеєна плівка.

Світних елементів (гліфів) у Nothing Phone (2) стало 33. А у першого покоління було всього 12 зон світіння. Використовувати підсвічування можна по різному, і це майже ніяк не позначається на автономності.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Захищений телефон Nothing Phone (2) за стандартом IP54. Але це все одно не включає в себе вологозахист.

Основні нововведення припали тут на екран. Він має діагональ 6,7 дюйма, зменшені рамки, а також можливість змінювати частоту оновлення з 1 до 120 Гц. На сонці яскравість стала більшою – до 1000 ніт. За ШІМом показники погіршилися, але ще тримаються в межах норми. Сканер відбитків пальців залишився під екраном і розташований він занадто низько. Але спрацьовує він дуже швидко і точно.

Процесор стоїть на Nothing Phone (2) торішній, але флагманський. Це Snapdragon 8 Gen 1 Plus. Здивувала ведучого продуктивність смартфона в іграх. War Thunder йде стабільно на максимальних налаштуваннях з FPS 120 і на 120 Гц. Call of Duty запускалася з максимальною графікою, але з 60 к/с. Просідання в ній зустрічаються до 54-56 к/с. У PUGB ви зможете отримати максимум 90 к/с на ультра-налаштуваннях.

Система працює у Nothing Phone (2) вкрай швидко і плавно. Також додали підтримку AirPods. Виробник обіцяє протягом 4-х років надсилати на телефон оновлення безпеки.

Основний модуль камери так і залишився 50 МП, але в нього новий сенсор. Якість фото дійсно стала кращою. Це помітно і за вечірніми, і за денними знімками. Надширик тут теж має 50 МП. У нього за якістю начебто змін немає.

У фронтальної камери теж збільшилася роздільна здатність – до 32 МП. У неї немає автофокусу, але якість знімків хороша.

Флагманськими камери Nothing Phone (2) назвати не можна, але все одно вони видають дуже пристойний результат. Однак час від часу підглючує у цього апарату додаток камери.

З точки зору автономності ви можете розраховувати на 6-7 годин екрану при активному користуванні пристроєм. До 100% телефон заряджається за 55 хвилин, на 50% – за півгодини.

Висновок

Якщо враховувати ціни, то насправді Nothing Phone (2) не вартий своїх грошей. Є безліч смартфонів, які коштуватимуть менше 40 тисяч гривень і пропонуватимуть кращі характеристики та функції.

Переходити з Nothing Phone (1) на нову версію має сенс, якщо вам бракує потужності і якщо ви хочете отримати більш якісні камери.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

ДЖЕРЕЛОROZETKED

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Глибокі знання та досвід Софії у сфері технічної підтримки зробили її надійним помічником у вирішенні проблем, а пристрасть до технологій спонукала її ділитися своїми знаннями з іншими за допомогою свого контенту. Як людина, яка щодня працює над усуненням проблем і навчає своїх користувачів користуватися всіма доступними інструментами, маючи лише обліковий запис Google, її висвітлення новин, як правило, зосереджене на наданні читачам більш зручної для користувача точки зору та деяких менш відомих цікавинок на цю тему.