Характеристики Google Pixel 8 Pro оголошені надійним інсайдером

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Інсайдер Йогеш Брар оприлюднив ключові характеристики ще не анонсованого смартфона Google Pixel 8 Pro, а також оголосив дату його релізу. Ці дані підтверджують інформацію про пристрій, що з’явилася раніше, і розкривають кілька нових деталей.


За інформацією джерела, новий Pixel 8 Pro має отримати 6,7-дюймовий OLED-дисплей зі змінною частотою оновлення до 120 Гц і роздільною здатністю QHD+. Процесором має стати Google Tensor G3. Він працюватиме разом із 12 ГБ оперативної пам’яті, а ємність внутрішнього накопичувача складе 128 або 256 ГБ.

Основна камера отримає роздільну здатність 50 Мп і оптичну стабілізацію. Також заявлений 64-мегапіксельний ультраширик і телевік на 48 Мп. Роздільна здатність фронтальної камери має становити 11 Мп. Брар не повідомив моделі сенсорів. За інформацією порталу My Smart Price, основна камера буде представлена модулем Samsung GN2, надширик – Sony IMX787, телевік – Samsung GN5.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

До того ж відомо про ультразвуковий підекранний сканер відбитків пальців фірми, чип безпеки Titan і вбудований інфрачервоний термометр. За автономність відповідатиме акумулятор на 4950 мАг із підтримкою 27-ватної зарядки.

Як повідомляє інсайдер, Google представить серію Pixel 8 у жовтні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.