Розкрито ключові зміни дизайну iPhone 15

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В iPhone 14 і 14 Plus був відсутній динамічний виріз у формі таблетки-пігулки, який Apple назвала Dynamic Island. Цього року все зміниться: базові моделі теж позбудуться звичного “чубчика” і отримають овальний виріз. Це підтверджують фото скляної панелі та протектора серії iPhone 15. Ними поділився відомий інсайдер Ice Universe.

Зображення не тільки підтверджують, що вся лінійка буде без “чубчика”, а й узгоджуються з чутками про те, що нові Pro-моделі отримають більш тонкі рамки.

У верхній частині кадру показана скляна панель двох 6,1-дюймових моделей – iPhone 15 і iPhone 15 Pro – і двох 6,7-дюймових моделей – iPhone 15 Plus і iPhone 15 Pro Max. Нижнє зображення, мабуть, показує захисні плівки до них.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У витоку йдеться, що iPhone 15 Pro Max отримає найтонші рамки серед усіх смартфонів. Крім того, рамки на обох “прошках” будуть злегка вигнуті по краях, порівняно з iPhone 14 Pro. Це може надати їм вигляду Apple Watch.

Інші особливості iPhone 15

Очікується, що вся серія відмовиться від порту Lightning на користь USB-C. iPhone 15 і 15 Plus можуть мати плоскі краї та алюмінієвий корпус, тоді як Pro отримає вигнуті краї та титанову раму. У нових моделях також можуть замінити стандартний перемикач звуку на нову програмовану кнопку.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.