Названо найкращий смартфон для зйомки фото і відео преміум-класу

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Один з виробників мобільних пристроїв на днях став володарем нагороди під назвою «Продукт року». Приз був вручений в рамках категорії «Смартфон для зйомки фото і відео преміум-класу». Інновація Huawei P20 Pro, з потрійною камерою вважається найкращим смартфоном в цій номінації.

Реклама

Фахівці, які тестували Huawei P20 Pro, розповіли, що після перших кадрів стало ясно, що флагман перевершує такі девайси як: Apple iPhone X, Google Pixel 2 XL, Samsung Galaxy S9. Така оцінка стосується лише якістю зйомки. Експерти звернули увагу на можливість використання 5-кратного гібридного зуму без втрати якості.

Крім того, для Huawei P20 Pro характерне функціонування штучного інтелекту AI, здатного автоматично налаштувати камеру так, щоб фото виходили більш вражаючими. «Розумний» пристрій може аналізувати об’єкти, видимі камерою, а потім виставляти параметри для кращої якості фотографії.

Експерти стверджують, що аналогів камері девайса Huawei P20 Pro в даний не існує, так як вона здатна робити шикарні фото навіть при сильній нестачі світла.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Джерелоvladtime

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ