ЗМІ про Huawei Mate 60: 5G з коробки, чудова камера і висока ціна

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Портал Huawei Central опублікував інсайдерський звіт про всі ключові характеристики ще не представленого смартфона Huawei Mate 60. Згідно з джерелом, майбутня новинка стане першою моделлю компанії за останні кілька років, яка отримає підтримку 5G без спеціальних чохлів.

Якщо вірити чуткам, HUAWEI Mate 60 представлять вже у вересні поточного року. Головною особливістю смартфона, за даними джерела, стане підтримка мереж п’ятого покоління завдяки використанню китайського 5G-модема. Він, як очікується, працюватиме паралельно з 4G-модулем у складі процесора Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2, яким оснастять майбутню новинку. До того ж повідомляється про підтримку супутникового зв’язку.

Майбутній новинці приписують 6,78-дюймову загнуту з боків OLED-панель виробництва BOE. Роздільна здатність екрана складе 2880×1280 пікселів, частота ШІМ – 1440 Гц. Повідомляється, що HUAWEI Mate 60 отримає 50-мегапіксельний “дюймовий” сенсор Sony IMX989 з 10-ступінчастою змінною діафрагмою, 64-мегапіксельний OmniVision 64B з телеоб’єктивом (3,5x) і надширик Sony IMX680 на 13 Мп.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Доповнюють список очікуваних характеристик смартфона акумулятор на 5100 мАг з 88-ватною швидкою і 50-ватною бездротовою зарядкою, а також прошивка HarmonyOS 4.0. Модифікація на 8/256 ГБ, за чутками, коштуватиме $1049, а версії 12/512 ГБ і 16 ГБ / 1 ТБ – $1189 і $1398 відповідно. Сама компанія HUAWEI смартфон ще не анонсувала.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Глибокі знання та досвід Софії у сфері технічної підтримки зробили її надійним помічником у вирішенні проблем, а пристрасть до технологій спонукала її ділитися своїми знаннями з іншими за допомогою свого контенту. Як людина, яка щодня працює над усуненням проблем і навчає своїх користувачів користуватися всіма доступними інструментами, маючи лише обліковий запис Google, її висвітлення новин, як правило, зосереджене на наданні читачам більш зручної для користувача точки зору та деяких менш відомих цікавинок на цю тему.