Який смартфон купити у 2023 році: експерти обрали найбільш збалансовані моделі

Вони не сильно поступаються iPhone і найдорожчим Android-флагманам.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви хочете максимуму від свого телефону, портал Gizchina склав новий топ, куди увійшли доступні флагмани. Вони коштують дешевше 500 доларів і пропонують покупцям весь необхідний у 2023 році функціонал.

До рейтингу потрапили моделі від брендів iQQO, Poco, Realme і Google. Вони не сильно поступаються айфону і найдорожчим Android-флагманам у преміальності та продуктивності.

У сегменті доступних флагманів лідирує vivo iQOO Neo8 Pro – девайс отримав найпотужніше залізо на сьогодні. Усе завдяки процесору MediaTek Dimensity 9200+, який обходить найтоповіший Qualcomm. Також смартфон може похвалитися 144-герцовим AMOLED-екраном і швидкою зарядкою 120 Вт.

За ним іде Poco F5 Pro. У нього процесор слабший (Snapdragon 8+ Gen 1), зате має найкращий у класі AMOLED-екран на 6.67 дюйма з роздільною здатністю 2K і піковою яскравістю 1400 ніт. Також радують фотоможливості – пристрій обладнаний 16-Мп селфі-камерою і блоком з трьома модулями на 64+8+2 мегапікселів.

Трійку замикає Realme GT Neo 5 з найшвидшою у світі 240-Вт зарядкою. Такий гаджет повністю заряджається менше ніж за 9 хвилин. Інші характеристики теж на рівні: OLED-дисплей 6.74” (FHD+, 144 Гц, яскравість 1400 ніт), процесор Snapdragon 8+ Gen 1 і потрійна камера 50+8+2 Мп.

На четвертому місці розташувався Pixel 7а: він отримав дизайн у стилі дорожчих Pixel 7, екран тепер 90 Гц, всередині потужний процесор Tensor G2 і вперше в історії серії є бездротова зарядка. Замикає топ-5 доступних флагманів iQOO Neo8.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.