Xiaomi представила ігровий смартфон зі знімним геймпадом і рідинним охолодженням

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Як і  очікувалося , компанія Xiaomi представила Black Shark – геймерський смартфон з агресивним дизайном, водяним охолодженням і знімним джойстиком. Також Black Shark – ім’я нового підрозділу, який в майбутньому буде займатися випуском ігрових пристроїв.

Xiaomi Black Shark оснащений дисплеєм 5.99 дюйма з роздільною здатністю Full HD + (2160 х 1080 пікселів) і частотою оновлення 120 кадрів в секунду, процессрах Qualcomm Snapdragon 845, 6 або 8 ГБ оперативної і 64 або 128 ГБ призначеного для користувача простору. Ємність акумулятора – 4000 мАг, є підтримка технології швидкої зарядки Quick Charge 3.0.

На лівій грані смартфона розташована виділена клавіша Shark, яка активує високопродуктивний режим для ігор. Апарат оснащений фірмовою системою рідинного охолодження, яка повинна не тільки знизити температуру процесора під час затяжних баталій, а й перешкоджати його троттлінгу.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Xiaomi

Геймпад Shark Gamepad під’єднується до смартфону тільки з лівого боку. На ньому розташований джойстик, тригер і кругла кнопка, призначена для включення запису екрану. Вбудований акумулятор на 4000 мАг дозволити грати з геймпадом до 30 годин без підзарядки.

Основній камері дісталися модулі на 12 і 20 Мп, а фронтальній – ширококутний сенсор на 20 Мп. Смартфон підтримує 4G VoLTE, Wi-Fi (802.11ac), Bluetooth 5, GPS і ГЛОНАСС. За роботу пристрою відповідає операційна система Android 8.1 Oreo. Вага Black Shark – 190 грамів.

Перший ігровий смартфон Xiaomi випускається в чорному і сірому кольорі корпусу. Вартість базової модифікації становить $ 477 (12 500 гривень), а топовий варіант обійдеться в $ 555 (14 500 гривень). Shark Gamepad продається окремо і коштує $ 29 (760 гривень).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.