У Мережу злили терміни виходу Intel Core 14-го покоління

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За даними китайського ЗМІ Enthusiastic Citizen (ECSM), Intel планує запустити серію процесорів 14-го покоління Core в середині жовтня. ECSM стверджує, що має доступ до невиданих дорожніх карт Intel, і уточнює, що запуск відбудеться на 42-му тижні цього року, що припадає на період з 17 по 23 жовтня.

Очікується, що запуск відбуватиметься відповідно до звичної схеми Intel з випуску моделей, позначених індексом K і без нього, причому дебют останньої очікується в перший тиждень 2024 року, можливо, на виставці CES.

Як повідомляється, майбутні процесори Core 14-го покоління будуть сумісні з наявними материнськими платами LGA1700, за винятком одного процесора: за чутками, Core i7-14700K, для якого може знадобитися нова прошивка через його унікальну конфігурацію з 8 продуктивних і 12 ефективних ядер.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

ECSM також згадує майбутню настільну платформу під назвою Arrow Lake, яка, як очікується, представить новий дизайн та інший сокет, найімовірніше, LGA-1851. Серед можливих чипсетів для материнських плат згадуються Z890, B860 і H810.

Якщо інформація ECSM виявиться точною, графік запуску Intel відповідатиме торішньому випуску 13-го покоління Core, відомому як Raptor Lake.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.