Недорогі Android-смартфони з потужними акумуляторами

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Не завжди яскравий екран, потужний процесор і купа камер можуть конкурувати з проблемою телефону, що швидко розряджається. У цій статті я зібрав кілька бюджетних варіантів смартфонів, оснащених акумуляторами з ємністю понад 6 000 мАг. Такі гаджети набагато довше тримають заряд, що дуже важливо в нашому темпі життя.

TECNO Pova Neo 3

Ціна: 8000 грн.

Його батарея на 7 000 мАг дає змогу смартфону працювати 50 годин у режимі музики, 8 годин геймінгу або 20 годин перегляду відео. У комплекті з телефоном йде адаптер потужністю 33 Вт, який заряджає пристрій з 0 до 100% всього за дві години.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Серед інших переваг гаджета: безрамковий екран на 6,95 дюйма з роздільною здатністю FHD+, сучасний процесор, 6 ГБ оперативної і 128 ГБ вбудованої пам’яті. Якщо пам’яті буде не вистачати, то її можна легко розширити за допомогою карти пам’яті microSD.

Основна камера на 50 Мпікс використовує технологію об’єднання пікселів для створення чітких знімків. Також є спеціальний режим для обробки портретних фотографій з назвою “Краса”.

Xiaomi Redmi 9T

Ціна: 5000 грн.

Пристрій має все необхідне для зручного перегляду відео та ігор: яскравий дисплей на 6,53 дюйма з роздільною здатністю Full HD та потужні динаміки.

Потужний акумулятор на 6 000 мАг зі швидкою зарядкою дає змогу використовувати телефон довше без підзарядки. На додаток до цього є USB Type-C, 3,5 мм роз’єм під навушники та модуль безконтактної оплати NFC.

Основна камера на 48 Мпікс відповідає за фотографії та відеозйомку високої якості. Друга камера на 8 Мпікс призначена для ширококутної зйомки, а для більш деталізованих знімків знадобиться макромодуль на 2 Мпікс.

HUAWEI Nova Y70

Ціна: 9000 грн.

Він може використовуватися для будь-яких завдань, від ігор до читання. Реалістична передача кольору, тонкі рамки дисплея і зовсім невеликий виріз під фронтальну камеру не заважатимуть вам насолоджуватися картинкою.

Роздільна здатність основної камери 48 Мпікс. Це дає змогу створювати деталізовані знімки навіть у складних умовах освітлення. На додаток до основної камери є надширококутний сенсор з кутом огляду 120 градусів.

Huawei Nova Y70 може похвалитися значною ємністю батареї на 6 000 мАг. У комплекті йде блок живлення на 22,5 Вт з опцією швидкої зарядки – всього 10 хвилин зарядки вистачить на три години перегляду відео.

Realme C25S

Ціна: 7000 грн.

Ємність акумулятора становить 6 000 мАг, а додаток Quick Freeze дає змогу оптимізувати енергоспоживання для застосунків, що запущені у фоновому режимі. Також смартфон підтримує швидку зарядку на 18 Вт.

Діагональ дисплея становить 6,5 дюйма, а зображення на ньому дуже насичене, з реалістичною передачею кольору. Гаджет готовий до сучасних додатків як для розваг, так і для роботи.

Відзначаємо також потрійну камеру, наявність сканера відбитка пальця і модуль безконтактної оплати NFC.

Infinix HOT 12 Play

Ціна: 5500 грн.

Смартфон оснащений 6,82-дюймовим екраном з високою частотою оновлення в 90 Гц, потужним процесором і хорошим набором камер.

Батарейна ємність становить 6 000 мАг, що дає змогу використовувати пристрій понад 24 години без підзарядки. Є підтримка безконтактної оплати, об’ємний звук і можливість використання двох SIM-карт.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.