Який китайський смартфон купити у 2023 році. Топ-6 найкращих варіантів на будь-який гаманець

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Вибрали топ найцікавіших пристроїв у різних цінових сегментах: від бюджетних до конкурентів iPhone.

Який китайський смартфон купити у 2023 році? 6 найкращих варіантів на будь-який гаманець

realme 11 Pro+

Ціна: 14 000 грн.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Новий гаджет виділяють дизайн від екс-стиліста GUCCI Маттео Менотто, суперчітка камера на 200 Мп з оптичною стабілізацією і функцією SuperZoom на базі технологій Samsung. Відмінний пристрій для любителів професійної фотографії.

Tecno CAMON 20 Pro

Ціна: 9 999 грн.

Смартфон може знімати подвійне відео (з картинками з основної та фронтальної камер). AI-камера робить яскраві селфі, а восьмиядерний процесор Mediatek забезпечує хорошу продуктивність під час ігор. Окремий плюс – стильна задня панель з 3D-графікою.

realme GT 2 PRO

Ціна: 18 000 грн.

Флагман 2022 року підтримує зв’язок 5G, оснащений восьмиядерним процесором Qualcomm Snapdragon 8 Gen і має аж 12 ГБ оперативної пам’яті. Камера складається з трьох блоків, майже як у Айфона, а акумулятор підтримує швидку зарядку.

HUAWEI Mate X3

Ціна: біля 90 000 грн.

І за ціною, і за здібностями цей HUAWEI грає в одній лізі з Apple. Складаний корпус, 12 ГБ оперативки, 512 ГБ вбудованої пам’яті, OLED-дисплей і камера з блоками до 50 Мп – гідно флагмана. У розкладеному стані діагональ екрана сягає цілих 7,85 дюйма.

Xiaomi Redmi 12

Ціна: 12 000 грн.

Прекрасний варіант для тих, кому не потрібні від смартфона сотні мегапікселів і десятки ядер процесора. 128 ГБ ПЗП і 4 ГБ ОЗП, восьмиядерний Mediatek Helio G88, 6.79-дюймовий дисплей роздільною здатністю 1080×2400 пікселів – за свою ціну це гідна пропозиція.

Xiaomi 13 Ultra

Ціна: 44 000 грн.

Повна протилежність попередньому смартфону: дорогий, витончений і дуже здібний. 6,73-дюймовий AMOLED-дисплей має частоту оновлення 120 Гц, а восьмиядерний Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 справляється навіть із найвимогливішими іграми. Основних камер тут чотири, кожна – по 50 Мп.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.