Смартфони

Samsung готується оновити дворічний S21 FE. Він отримає новий процесор

Share

Усі ми хочемо, щоб телефон був не тільки якісним, а й дешевим. Зазвичай, купуючи модель іменитого бренду, нам доводиться платити великі гроші. Якщо цей же бренд пропонує недорогу модель, то рідко це щось вартісне і справді цікаве. Але іноді виходять полегшені флагмани, які варті великої уваги. Одним із них є серія “FE” від Samsung. Ось тільки регулярність випуску таких моделей дуже погана. Зате зараз компанія вирішила оновити один з телефонів лінійки. І зробила вона це не програмно, як можна було б подумати, а на рівні заліза.

Новий телефон на Snapdragon 888

Справді, зараз стало відомо, що Samsung Galaxy S21 FE, бюджетна альтернатива Galaxy S21 отримає значне оновлення. Технічний гігант офіційно повідомив про майбутній випуск пристрою з новим процесором Qualcomm Snapdragon 888 5G. Очікується, що цей потужний чіпсет покращить взаємодію користувача, забезпечивши більш високу загальну продуктивність. Ось тільки цікаво, чому взято саме цей процесор. Мабуть, на складах їх залишилося дуже багато і простіше їх кудись використати, ніж викинути або продати за безцінь.

В офіційному обліковому записі компанії в Twitter (соціальна мережа, заборонена в Російській Федерації) йдеться таке:

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Шанувальники Epic, приготуйтеся випробувати потужність чіпсету Snapdragon 888 в улюбленому телефоні. Це створено для кожного з вас. Залишайтеся, щоб дізнатися більше!

Поки що складно сказати, що ще може змінитися в новому смартфоні або навпаки, залишитися без змін. На даний момент у нас є лише чутки та повідомлення про те, що зміни взагалі будуть.

Той самий запис

Яким буде оновлений Samsung S21 FE

Якщо вірити чуткам, то Galaxy S21 FE з процесором Snapdragon 888 , швидше за все, збереже більшість своїх первісних характеристик. Очікується, що смартфон матиме 6,4-дюймовий дисплей FHD+ Dynamic AMOLED 2X із високою частотою оновлення 120 Гц . Очікується, що камера отримає звичну конфігурацію з трьох модулів. Серед них буде основна камера на 12 Мп, надширококутний модуль з такою самою роздільною здатністю та телеоб’єктив з роздільною здатністю 8 Мп. Фронтальна камера може мати можливість робити 32 Мп знімки.

Щодо часу автономної роботи, Galaxy S21 FE може містити акумулятор ємністю 4500 мАг, що підтримує провідну зарядку потужністю 25 Вт і бездротову зарядку потужністю 15 Вт. Пристрій також, ймовірно, матиме рейтинг IP68 для захисту від води та пилу, датчик відбитків пальців у дисплеї для безпеки та підтримку NFC для безконтактних платежів.

Скільки буде коштувати новий телефон Samsung

Найцікавіше навіть не те, що зміниться в телефоні, а те, скільки він буде коштувати. Офіційної інформації, як ми вже казали, немає, але є цікаві дані від індійських рітейлерів. До речі, швидше за все, саме на цей ринок в першу чергу і буде орієнтований новий телефон.

Так, вони повідомляють, що Samsung Galaxy S21 FE 5G з’явиться на ринку за ціною 49 999 рупій (приблизно 25 000 грн ). Це істотне зниження вартості на тлі оригінальної моделі, за яку на старті продажів просили 54 999 рупій (приблизно 29 000 грн ).

Когада вийде оновлення S21 FE

Коли з’явиться новий пристрій, поки теж говорити рано. Проте мільйони шанувальників Samsung з нетерпінням чекають на цю оновлену версію Galaxy S21 FE. З огляду на неслабкий спойлер від компанії, можна очікувати, що новинка вийде вже незабаром. Орієнтуватися, швидше за все, варто на другу половину липня.

Враховуючи, що телефони Samsung на наш ринок зараз везуть за схемою паралельного імпорту, а одним із джерел є Індія, можна припустити, що новинка потрапить на наш ринок і будь-хто зможе купити її.

З новим процесором Snapdragon 888 користувачі можуть розраховувати на плавнішу і потужнішу роботу, що дозволить їм повною мірою насолодитися роботою свого смартфона. Особисто мені було б цікаво спробувати його у справі. А що ви скажете? 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

View Comments

  • АВТОРА на мило с21 fe продається і давно

  • Так, недавно купив саме такий, і продаються вони в Україні ледве не з початку року. Автор походу передирав статтю з кацапського сайту, тільки на дату не глянув:)))

Опублікував
Скарбик Павло
Tags: Samsung
  • Останні записи

    Новий ChatGPT-4o “вражає” своїми можливостями

    Літера «o» означає Omni, що говорить про можливості роботи ШІ не тільки з текстом, але…

    20.05.2024

    Штучний інтелект може обманювати, блефувати та прикидатися людьми

    Вчені з Массачусетського технологічного інституту виявили безліч випадків, коли системи штучного інтелекту обманювали людей. Відповідне…

    20.05.2024

    Стало відомо коли Apple випустить нову смарт-мітку AirTag 

    Трекер предметів AirTag наступного покоління від Apple може бути випущений у середині 2025 року. Про…

    20.05.2024

    Відомий інсайдер розповів про функції штучного інтелекту в iOS 18

    В останньому випуску свого розсилки Марк Гурман детальніше розповів про те, чого варто очікувати від…

    20.05.2024

    Xiaomi 15 потрапить на глобальний ринок, але є нюанс

    Хоча до запуску серії Xiaomi 15 залишилося ще півроку, інформація про ці пристрої вже з'явилася…

    19.05.2024

    Експерти назвали речі, які не можна тримати поряд зі смартфоном

    Є кілька речей, які в жодному разі не можна тримати поряд із мобільником. І все…

    19.05.2024