Смартфони

Топ-3 найкращі смартфони до 10 000 гривень просто зараз

Share

Багато брендів смартфонів приділяють особливу увагу виробництву бюджетних, але при цьому якісних моделей, які мають гідні характеристики за доступною ціною. Розповімо про 3 найкращі смартфони до 10 000 гривень, які можна купити просто зараз.

Смартфон Tecno Camon 20 8/256 ГБ

Модель з цікавим дизайном задньої кришки, зробленої в двох варіантах (або зі скла, або покритої екошкірою) – вона розділена на геометричні фігури, які мають об’ємний вигляд за рахунок тіней і світла. Головний акцент у смартфоні зроблено на камеру, тому апарат ідеально підійде для створення якісних знімків.

Всього модель оснащена трьома об’єктивами, основний з яких має роздільну здатність 64 Мп. Також підтримується портретна і панорамна зйомка. Для більш деталізованих фото смартфон має фазовий автофокус, ШІ-обробку, кільцевий спалах і світлочутливий сенсор – знімки як у русі, так і в нічний час виходять чіткими та яскравими. Фронтальна камера не пасе задніх за якістю і окрім високої роздільної здатності у 32 Мп може похвалитися ще й подвійним спалахом.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

З інших плюсів смартфона варто виділити великий AMOLED-екран, подвійні стереодинаміки для об’ємного звуку, сенсор відбитка пальців, вбудований в екран, і непогану автономність – смартфона вистачає приблизно на 1,5 дня роботи. Відрізняється модель і високою продуктивністю: процесор MediaTek Helio G85 і 8 ГБ оперативної пам’яті дають змогу виконувати всі звичні завдання і запускати популярні ігри на середніх налаштуваннях графіки, телефон майже не гріється.

Смартфон OPPO A96 4G 6/128 ГБ

Збалансована модель від OPPO з приємним, гармонійним дизайном ідеально підійде для повсякденного використання. Модель обладнана великим IPS-екраном з роздільною здатністю Full HD+ і підтримкою високої частоти оновлення екрана 90 Гц. Сам телефон досить легкий, сканер відбитків вбудований у кнопку ввімкнення.

Телефон оснащений непоганою камерою на 50 Мп, яка доповнена датчиком глибини для розмиття заднього плану, є підтримка штучного інтелекту для обробки знімків. Фронтальна камера має роздільну здатність 16 Мп.

За продуктивність відповідає процесор Qualcomm Snapdragon 680. Оперативну пам’ять (6 ГБ) можна додатково розширити ще на 5 ГБ за рахунок внутрішнього сховища, що дає змогу запускати не надто вимогливі онлайн-ігри на середніх налаштуваннях, а більш вимогливі – без гальм на мінімальних. Модель також вирізняється хорошою автономністю за рахунок батареї на 5000 мАг – її вистачить приблизно на півтора дня помірного використання. Підтримується швидка зарядка на 33 Вт (повна зарядка займає близько 100 хвилин), ЗП йде в комплекті.

У смартфон вбудований NFC-модуль для безконтактної оплати, також є стереодинаміки – звук без навушників чистий і об’ємний.

Смартфон Infinix Hot 30 8/128 ГБ

Ще одна впевнена модель із класичним дизайном для любителів мінімалізму. У комплекті йде прозорий гнучкий чохол. IPS-екран з підтримкою частоти оновлення 90 Гц видає чітку і деталізовану картинку, грані дисплея практично непомітні. Кнопка живлення плоска, в неї ж вбудований датчик відбитків пальців. Скло доповнено олеофобним покриттям, тому відбитки на ньому практично не залишаються.

Смартфон оснащений основною камерою на 50 Мп, доповнений фазовим фокусом і видає непогані знімки з гідною деталізацією. Якісно виділяється нічний режим, який для бюджетної моделі видає хороший результат у вигляді чітких фотографій. Доступний режим розмиття фону і бьютіфікація за рахунок штучного інтелекту. Для фронтальної камери на 8 Мп є окремий світлодіодний спалах, що підвищує якість селфі.

Продуктивність у моделі прийнятна – процесор SoC Mediatek Helio G88 і 8 ГБ ОЗП дають змогу використовувати додатки в режимі мультизадачності та запускати не надто вимогливі мобільні ігри. Оперативну пам’ять можна збільшити ще на 8 ГБ за рахунок внутрішньої. Акумулятора на 5000 мАг вистачає на весь день роботи, швидка зарядка на 33 Вт заряджає смартфон приблизно за 80 хвилин.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

Опублікував
Скарбик Павло
  • Останні записи

    Корпус Samsung Galaxy S25 Ultra отримає новий клас титану

    Це дозволить покращити структурну цілісність топового Samsung Galaxy S наступного покоління. Титан класу Grade 3…

    20.05.2024

    Firefox почне аналізувати пошукові запити користувачів

    Браузер Firefox почав вивчати пошукові запити користувачів. Як пояснили в компанії Mozilla, яка розробляє програму,…

    20.05.2024

    Компанія TCL представила унікальний смартфон, який можна скласти втричі

    Компанія TCL у рамках виставки Display Week 2024 у Каліфорнії представила прототип гнучкого смартфона TCL…

    20.05.2024

    Кабінет міністрів обмежив роботу онлайн-казино

    Кабінет міністрів ухвалив постанову про протидію негативним наслідкам функціонування азартних ігор у мережі Інтернет. Вона…

    20.05.2024

    Фінська компанія HMD випустить смартфон у відомому дизайні лінійки Nokia Lumia

    Фінська компанія HMD відроджує легендарний дизайн Fabula, відомий за моделями Nokia N9 та ранніми смартфонами…

    20.05.2024

    Рожевий титан – новий колір iPhone 16 Pro

    Аналітик Мін-Чі Куо підтвердив попередні чутки про колірну гамму iPhone 16. У новій Pro-лінійці синій…

    20.05.2024