Смартфони

Нова функція скоро перетворить телефони Google на відеореєстратори

Share

Google вже надає низку корисних функцій у своєму додатку “Екстрена інформація”. Найближчим часом буде додано ще одну – функцію відеореєстратора, яка дасть змогу використовувати смартфони Google як камеру для приладової панелі автомобіля.

За повідомленням новинних мереж, Google випадково опублікував у Play Store неофіційну версію свого додатка “Emergency Intelligence” на короткий період часу. Нову функцію, названу “Dashcam”, було додано в додаток. Вона перетворює смартфон на відеореєстратор, який може записувати корисні відео, особливо в разі аварії.

Відеореєстратор на телефон? Таке можливо

Функція відеореєстратора, додана в додаток Google “Екстрена інформація”, має простоту налаштування і гнучке використання. У той час як камера смартфона записує відео і звук, сам телефон залишається повністю функціональним навіть при заблокованому екрані. Крім того, функція відеореєстратора може бути автоматично активована, починаючи запис при встановленні Bluetooth-з’єднання між смартфоном і автомобілем.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Записи автоматично видаляються через три дні, щоб не займати багато місця на мобільному телефоні. Крім того, відеозаписи стискаються і займають у середньому близько 30 МБ на хвилину. Однак, використання надширококутного об’єктива мобільного телефону для запису, мабуть, неможливе. Загалом, Google продумала майже всі аспекти нової функції. Ви просто отримуєте безкоштовний відеореєстратор на телефон.

Для яких телефонів доступна функція

Наразі невідомо, чи буде функція відеореєстратора доступна лише для смартфонів Google Pixel. Однак торік уже були ознаки того, що Google планує зробити ексклюзивні функції Pixel, такі як автоматичне виявлення аварій, доступними на інших пристроях Android. Тож поки що не зрозуміло, чи буде це так само і у випадку з функцією відеореєстратора.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

Опублікував
Скарбик Павло
Tags: Google
  • Останні записи

    Названо критичні помилки під час використання бездротової зарядки

    Зараз бездротова зарядка стає все популярнішою серед користувачів різних гаджетів. Однак важливо цією функцією правильно…

    20.05.2024

    Новий ChatGPT-4o “вражає” своїми можливостями

    Літера «o» означає Omni, що говорить про можливості роботи ШІ не тільки з текстом, але…

    20.05.2024

    Штучний інтелект може обманювати, блефувати та прикидатися людьми

    Вчені з Массачусетського технологічного інституту виявили безліч випадків, коли системи штучного інтелекту обманювали людей. Відповідне…

    20.05.2024

    Стало відомо коли Apple випустить нову смарт-мітку AirTag 

    Трекер предметів AirTag наступного покоління від Apple може бути випущений у середині 2025 року. Про…

    20.05.2024

    Відомий інсайдер розповів про функції штучного інтелекту в iOS 18

    В останньому випуску свого розсилки Марк Гурман детальніше розповів про те, чого варто очікувати від…

    20.05.2024

    Xiaomi 15 потрапить на глобальний ринок, але є нюанс

    Хоча до запуску серії Xiaomi 15 залишилося ще півроку, інформація про ці пристрої вже з'явилася…

    19.05.2024