Розкрито новий колір iPhone 15. Його ніхто не захоче брати

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У мережі з’явилися подробиці про колірну палітру корпусів майбутніх смартфонів лінійки iPhone 15. Про це написали в 9to5Mac.

Раніше ми вже розповідали про кольори “п’ятнашок”, але схоже, що інформація була неповною. Зараз опубліковано новий інсайд, який розкриває ще один новий колір корпусу для базових iPhone 15, а також підтверджує названі раніше кольори для всіх моделей.

Згідно з джерелом, iPhone 15 Pro і iPhone 15 Pro Max дійсно вийде в темно-червоному кольорі – цей відтінок прийде на зміну “баклажановому” в iPhone 14 Pro і стане відмінною рисою моделі.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Що стосується iPhone 15 і iPhone 15 Plus, то для них Apple готує одразу три нові кольори – блакитний, салатовий і рожевий. Блакитний і рожевий уже називалися у витоках, а ось відтінок зеленого інсайдер описує як “близький до зеленого кольору iPhone 12 і iPhone 11”. Його, а також два інших зобразив цифровий художник Ян Зелбо:

Оскільки такий відтінок зеленого дуже сильно схожий на колір більш ранніх моделей, є велика ймовірність, що покупців він не особливо зацікавить. У свіжих лінійках iPhone особливо цінуються нові й унікальні кольори, які відрізняють моделі одна від одної; тож ажіотаж за рожевим смартфоном обіцяє бути найжвавішим. Що стосується блакитного відтінку, то він дуже сильно нагадує такий в iPhone XR.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.