Перші живі фото Google Pixel 8 Pro з’явилися в мережі: смартфон у ввімкненому стані

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Google готує до випуску нову серію своїх фірмових смартфонів, до якої, як очікується, увійдуть дві моделі – Pixel 8 і Pixel 8 Pro. Тим часом у мережі з’явилися перші фотографії, які нібито демонструють прототип Pixel 8 Pro наяву і навіть з увімкненим екраном.

Спочатку фото з’явилися на Reddit і потім були швидко видалені. Їхню достовірність уже підтвердили численні джерела, які встигли зберегти фото до видалення.


Смартфон показаний спереду і ззаду в чорному колірному виконанні, на корпусі зазначено кодову назву моделі – “zuma”. Зовнішній вигляд збігається з більш ранніми рендерами, включно з плоским екраном (уперше для телефону Pro від Google) і датчиком температури. На екрані у версії завантажувача також згадується ripcurrent, імовірно це відсилання до SoC Google Tensor G3. Прототип має 12 ГБ оперативної пам’яті LPDDR5 виробництва Samsung. Також можна побачити 128 ГБ флеш-пам’яті.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Згідно з більш ранніми витоками, Google Pixel 8 Pro отримає 6,7-дюймовий екран роздільною здатністю 2992 x 1344 пікселів, з кадровою частотою 129 Гц, основну камеру з датчиком Samsung ISOCELL GN2 (1/1,12 дюйма) на 50 Мп, SoC Google Tensor G3, акумулятор ємністю 4950 мА-год і підтримку Wi-Fi 7.

Офіційний дебют Pixel 8 і Pixel 8 Pro очікується в жовтні 2023 року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.