Samsung помстилася Apple за недавню образу

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Samsung Electronics відмовилася знижувати ціну на OLED-матриці для iPhone X наступного покоління, незважаючи на готовність Apple знайти іншого постачальника. Про це повідомляє авторитетний південнокорейський ресурс ETNews з посиланням на джерела, близькі до планів виробника.

За даними видання, жодному з потенційних партнерів Apple, зайнятих виробництвом дисплейних матриць, виявилося не під силу забезпечити компанію достатнім обсягом комплектуючих. Отримавши відмови від LG і Japan Display, в Купертіно були змушені знову піти на контакт з Samsung.

Представники Samsung Electronics, які приїхали на зустріч з Apple, заявили, що готові негайно почати виробництво 100 мільйонів панелей, 25% яких призначаються для iPhone X поточного покоління і 75% – для моделі 2018 року. У Купертіно, за даними ETNews, ще не прийняли остаточного рішення.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Як жест доброї волі парламентарі Samsung запропонували Apple забезпечити її матрицями, які застосовуються при виробництві Galaxy S9. Вони, безумовно, поступаються тим, які використовуються в iPhone X, але при цьому значно дешевші у виробництві і вписуються в бюджет Apple.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.