Найкращі смартфони приблизно за $300 на середину 2023 року

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Шукаєте дешевий смартфон? Engadget підібрали для вас кілька чудових варіантів у ціновому діапазоні від $100 до $300. Тут вам і Samsung, і OnePlus. Головне майте на увазі, що на смартфон краще витрачати стільки, скільки ви можете собі дозволити, тому що деякі функції може бути складніше знайти в дешевших варіантах.

Серед рекомендацій виділяється OnePlus Nord N30 5G за 300 доларів, який пропонує непогане співвідношення ціни та якості завдяки швидкому процесору Snapdragon 695 5G, великому об’єму оперативної та основної пам’яті (8/128), а також дисплею з частотою 120 Гц.


Samsung Galaxy A14 5G ($200) і Galaxy A03s ($160) також є надійними варіантами, пропонуючи продуктивність, хороші можливості камери і розширену підтримку програмного забезпечення, тож без оновлень не залишитеся. У першого варіанта, до того ж, є NFC. А ось у другого лише 32 ГБ внутрішньої пам’яті, тож без додаткових витрат на MicroSD карту не обійтися.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Для тих, кому потрібен вбудований стилус, акумулятор на 5000 мА*год і 6,5-дюймовий екран підійде Motorola Moto G Stylus за 200 доларів.


Якщо для вас пріоритетні фантастична камера або час автономної роботи протягом усього дня, можливо, варто розглянути смартфони середнього класу. На жаль, у цьому ціновому діапазоні варіанти на iOS годі й шукати, тому єдиним варіантом залишається Android.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.