Розкрито всі ключові характеристики OnePlus Fold: 2К дисплей, Snapdragon 8 Gen 2 і 16 ГБ оперативної пам’яті

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Минулого тижня в мережу просочилися перші зображення флагмана OnePlus зі складним екраном, який, за чутками, називатиметься OnePlus Fold або OnePlus V Fold. А тепер інсайдер OnLeaks поділився інформацією про всі ключові характеристики пристрою.

Згідно з джерелом, OnePlus оснастила смартфон 7.8-дюймовим внутрішнім AMOLED-екраном з роздільною здатністю 1900 x 2100 пікселів і адаптивною частотою до 120 Гц (технологія LTPO). Розмір дисплея зовні складе 6.3-дюйма, він також зможе оновлюватися з частотою 120 Гц.

OnePlus Fold отримає процесор Snapdragon 8 Gen 2 з 16 гігабайтами ОЗП і 256 гігабайтами ПЗП. Таким чином, за продуктивністю він буде близький до флагманського OnePlus 11, який виходить у ТОП-10 найпотужніших пристроїв бенчмарка AnTuTu.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Також девайс оснащений батареєю ємністю 4800 мАг зі швидкою зарядкою на 67 Вт. Основна камера буде потрійна, всі об’єктиви – з оптикою Hasselblad. Головний має роздільну здатність 48 МП (сенсор IMX890), крім того є надширококутний модуль на 48 МП і телеоб’єктив на 64 МП. Фронталок у пристрої одразу дві: одна зовні на 32 мегапікселі, а інша на 20 мегапікселів усередині.

Як ОС використовується Android 13 з OxygenOS 13.1. Заявлено сканер відбитків пальців, розташований збоку, і перемикач режимів звуку Alert Slider. Прем’єра “фолда” очікується в серпні.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.