У браузері Opera для iOS з’явився безкоштовний VPN

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Всі iOS-користувачі отримали можливість скористатися безкоштовним VPN, який для них запустив браузер Opera. Ця новина справді порадувала, оскільки використовувати безкоштовно VPN тепер можна на всіх платформах.

Безкоштовно та без реєстрації

У своєму прес-релізі Opera написала, що вона перша браузерна компанія, яка надала таку можливість. Щоб підключитися до цього сервісу, немає необхідності підписуватися, активувати в обліковий запис або завантажувати спеціальні розширення. Для цього достатньо лише зайти в головне меню та переключити тумблер.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Абсолютна безпека

Opera дає гарантію безпеки, оскільки IP-адреса є приватною, а трафік, що йде через безкоштовний VPN, зашифрований. Щоб дізнатися, чи є доступ до цієї послуги на конкретному пристрої, необхідно перейти в меню «Opera для iOS», яке, як правило, розміщується праворуч у нижній частині. Далі потрібно зайти до налаштувань, де вгорі буде напис «VPN».

Жодних додаткових розширень та підписок Opera не вимагає. Проходити реєстрацію також не потрібно, конфіденційність особистих даних гарантується. Очікується, що максимум через 1-2 місяці ця послуга стане доступною для користувачів iOS у всіх країнах світу.

Додаткові функції

Закладки тепер йдуть у тандемі із функцією швидкого набору. Це величезна перевага для постійних користувачів, оскільки вони зможуть ефективно організувати свою інтернет-діяльність та забезпечити максимально швидкий доступ до потрібної інформації.

Крім того, футбольні фанати теж можуть тріумфувати (без перебільшення). І все завдяки новій функції Live Scores, яка з’явилася на головній сторінці браузера. Тепер любителі цього виду спорту зможуть завжди бути в курсі майбутніх, поточних та фінальних матчів, які пройшли чи проходять у різних куточках планети.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.