Відповідь Huawei. Джерела приписують новому iPhone потрійну камеру

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

У 2019 може з’явитися хоча б один iPhone з потрійною основною камерою, яка матиме 12-мегапіксельний об’єктив.

Реклама

З чуток, камера нового смартфона Apple отримає п’ятикратний зум, щоправда, неясно, оптичний чи цифровий, повідомляє MacRumors з посиланням на тайваньські ЗМІ.

Джерело також згадує про шість лінз в оптичній схемі об’єктиву. Можна припустити, що один датчик зображення буде звичайним, другий отримає телеоб’єктив, а ось третій буде не таким, як у Huawei, тобто не монохромним.

Зазначається, що iPhone 8 з одинарною камерою має 5-кратний цифровий зум, але у iPhone 8 Plus і iPhone X з подвійними камерами передбачені 2-кратний оптичний і 10-кратний цифровий зум.

Загалом це передбачення зазначає, що iPhone з трьома камерами надійде в продаж в 2019 році. Що стосується цього року, то аналітик KGI Securities Мін-Чі Куо не очікує багато змін в поточній камері, яка встановлена ​​в iPhone X.

Очікується, що вартість нового мобільного пристрою становитиме не менш ніж $1000.

Раніше ми повідомляли, що 27 березня компанія Huawei представила в Парижі нові флагманські смартфони, покликані конкурувати з Samsung Galaxy S9 і Apple iPhone X. Основна камера моделі P20 Pro отримала потрійний модуль з роздільною здатністю 68 мегапікселів. Основний кольоровий модуль отримав роздільну здатність 40 Мп, додатковий телефотомодуль на 8 Мп забезпечить 5-кратний оптичний зум, плюс передбачено 20-мегапіксельний чорно-білий сенсор, який виконує допоміжну роль як у попередніх поколінь смартфонів Huawei з подвійною камерою.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ