Представлено Nokia G42 5G: дисплей 90 Гц і дизайн QuickFix

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Сімейство смартфонів Nokia поповнилося новою моделлю середнього цінового сегмента під назвою Nokia G42 5G. Апарат отримав “розігнаний” дисплей, 50-мегапіксельну камеру і ємний акумулятор, а також дизайн QuickFix, що спрощує заміну різних компонентів під час ремонту.

Смартфон оснащений 6,65-дюймовим дисплеєм з роздільною здатністю 1612×720 пікселів, частотою оновлення 90 Гц, піковою яскравістю 560 кд/м² і захисним склом Corning Gorilla Glass 3. За його продуктивність відповідає процесор Qualcomm Snapdragon 480+, що працює за підтримки 4 або 6 ГБ оперативної пам’яті і накопичувача на 128 ГБ з можливістю розширення картою microSD.

До складу тильного блоку камер новинки входять 50-мегапіксельний основний сенсор, а також датчик глибини і макромодуль (2 Мп кожен). Для селфі та відеодзвінків передбачена 8-мегапіксельна фронталка, що розмістилася в області краплеподібного вирізу на екрані.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ємність акумулятора смартфона з підтримкою 20-ватної зарядки становить 5000 мАг. Доповнюють список характеристик бічний сканер відбитків пальців і 3,5-мм роз’єм для навушників. Працює новинка під управлінням ОС Android 13. Nokia G42 5G у сірому і лавандовому кольорі корпусу надійшов у продаж у Данії за ціною $293, про появу новинки в інших регіонах поки не оголошено.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.