Xiaomi готується випустити Redmi Note 12R – перший смартфон на чипі Snapdragon 4 Gen 2

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 1 хв.

Схоже, Xiaomi готує запуск нового смартфона Redmi Note 12R, оскільки зображення та інформація про пристрій були виявлені на сайті місцевого оператора China Telecom. Навесні Xiaomi вже представила Redmi Note 12R Pro, але так званої базової моделі ще ніхто не бачив.

Реклама

Redmi Note 12R – цікавий девайс, оскільки згадується, що він працює на ще не анонсованому чипі Qualcomm. Версія процесора – “SM4450”, очікується, що на ринку вона називатиметься Snapdragon 4 Gen 2.

Витік показує, що Redmi Note 12R отримає до 8 ГБ оперативної та 256 ГБ вбудованої пам’яті з можливістю розширення картою MicroSD. Також телефон має 6.79-дюймовий екран Full HD+, а на задній панелі розташовані дві камери: основна на 50 МП і заглушка на 2 МП. Заявлені габарити пристрою становлять 168.6 х 76.3 х 8.17 міліметрів, а вага – 199 грамів. Акумулятор отримав ємність 5000 мАг, і заряджається через порт USB-C. Є традиційний роз’єм для навушників.

За даними China Telecom, Redmi Note 12R анонсують у Китаї 30 червня, тож Xiaomi може стати першим виробником, хто використовуватиме чипсет Snapdragon 4 Gen 2. Ціна пристрою стартуватиме з 1099 юанів за версію з 4/128 ГБ пам’яті, що становить 150 доларів у прямій конвертації. Новинка буде доступна в трьох колірних версіях: чорній, білій і синій.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Скарбик Павло
Скарбик Павло
Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: