Порівняння Vivo S17, S17 Pro та S17t: який із нових смартфонів коштує своїх грошей

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нещодавно китайська компанія Vivo випустила тріо смартфонів Vivo S17. У лінійку увійшли три моделі – Vivo S17, S17 Pro та S17t. Чим вони відрізняються одна від одної, крім ціни і яка з трьох моделей коштує своїх грошей, розберемося зараз, порівнявши їх між собою.

Дизайн

Всі три смартфони виконані в єдиному стилі та мають однакові розміри корпусу. При цьому базовий Vivo S17 і S17t важать разом із усією начинкою 186 г, а Pro-версія трохи важча — 188 г.

В цілому серія Vivo S17 виконана в сучасному та водночас елегантному дизайні.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Дисплей

Всі три смартфони Vivo S17 обладнані великим 6,78-дюймовим дисплеєм типу AMOLED з роздільною здатністю Full HD+ (2800 на 1260 пікселів). Цей екран забезпечує яскраве зображення з глибоким чорним кольором.

Апаратне та програмне забезпечення

Мабуть, головна відмінність представників серії Vivo S17 – це процесори. Так, базовий Vivo S17 оснащується чіпсетом Qualcomm Snapdragon 778G+ з восьмиядерним процесором із тактовою частотою 2,5 ГГц. Pro-версія смартфону базується на восьмиядерному чіпі Mediatek Dimensity 8200 з вищою тактовою частотою на рівні 3,1 ГГц, а Vivo S17t у свою чергу побудований на платформі Mediatek Dimensity 8050 з восьмиядерним процесором з тактовою частотою 3 ГГц, що забезпечує баланс між .

Що ж до пам’яті, то Vivo S17 і S17 Pro пропонуються в конфігураціях з 8 або 12 Гбайт оперативної та 256 або 512 Гбайт вбудованої пам’яті. А Vivo S17t доступний в єдиній версії з 12 Гбайт ОЗУ та вбудованим накопичувачем на 512 Гбайт.

Всі три нових смартфони Vivo поставляються з мобільною операційною системою Android 13 на борту, поверх якої встановлено фірмовий інтерфейс користувача OriginOS.

Камери

Ще одна відмінність нових смартфонів Vivo – у їхніх камерах. Базовий Vivo S17 обладнаний подвійною основною камерою з головним модулем на 50 мегапікселів та додатковим 8-мегапіксельним датчиком. Для селфі та відеозв’язку у нього передбачена 50-мегапіксельна фронтальна камера. Pro-версія смартфона має потрійну основну камеру з головним 50-мегапіксельним датчиком із двома додатковими модулями з роздільною здатністю 12 та 8 мегапікселів. Фронтальна камера в нього така сама, як у молодшого брата — 50-мегапіксельна, врізана в дисплей. Що ж стосується Vivo S17t, то він має такий самий набір камер, як у базового Vivo S17.

Акумулятор

Всі три моделі Vivo S17 живляться від акумуляторної батареї ємністю 4600 мАч з підтримкою швидкого проводового заряджання потужністю 80 Вт через порт USB Type-C. Кожен із трьох смартфонів здатний довгий час пропрацювати без підзарядки, а завдяки 80-ватному заряду ви будете «прив’язані» до розетки у разі розрядки смартфона на відносно невеликий період часу.

Ціна запитання

Вартість базової версії Vivo S17 стартує з позначки 330 євро, Pro-версія коштуватиме мінімум 410 євро, а Vivo S17t оцінений виробником 400 євро.

Переваги Vivo S17:

  • доступна ціна;
  • процесор Qualcomm;
  • декілька конфігурацій пам’яті;
  • оригінальні кольори корпусу.

Недоліки Vivo S17:

  • камери гірші, ніж у Pro-версії.

Переваги Vivo S17 Pro:

  • потужний чіп;
  • чудові камери;
  • оптичний зум;
  • стереодинаміки.

Недоліки Vivo S17 Pro:

  • висока ціна.

Переваги Vivo S17t:

  • оптимальне співвідношення ціни та якості;
  • вбудований накопичувач на 512 Гб.

Недоліки Vivo S17t:

  • камери гірші, ніж у Pro-версії.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.