Новий бюджетний смартфон ZTE має такий самий вигляд, як флагман Xiaomi

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія ZTE представила новий смартфон. Бюджетна модель Blade A72s не приваблює топовими характеристиками, але можна сказати, що привертає увагу своїм зовнішнім виглядом. Її дизайн сильно натхненний флагманом Xiaomi 12 – ззаду пристрої легко переплутати один з одним.

Вся справа в розташуванні камер. В обох випадках є прямокутний острів, який виділяється на тлі іншої частини корпусу. ZTE скопіювала розташування об’єктивів, смуги між ними і навіть оформлення світлодіодного спалаху.

Якщо говорити про характеристики ZTE Blade A72s, то немає сенсу порівнювати його з флагманом Xiaomi. Виробник оснастив смартфон 6.7-дюймовим IPS дисплеєм, зі скромною роздільною здатністю HD+ і частотою оновлення 90 Гц. Пристрій працює на процесорі UNISOC T606, який доповнено 3 ГБ оперативної пам’яті – цю пам’ять можна віртуально збільшити вдвічі. Ємність вбудованого сховища (типу UFS 2.2) становить 128 ГБ, є слот для карток MicroSD.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Основна камера хоч і влаштована аналогічно Xiaomi 12, але безумовно на кілька класів нижче. Роздільна здатність головного модуля становить 50 МП (оптичної стабілізації очікувано немає), а доповнює її датчик глибини і макрокамера по 2-мегапікселя кожен.

Автономність пристрою забезпечить акумулятор ємністю 5000 мАг, що підтримує дротову зарядку потужністю 22.5 Вт. Незрозуміло чому, але виробник вирішив використовувати в новинці застарілий роз’єм microUSB.

Ціна, дата виходу

ZTE Blade A72s дебютував на італійському ринку. Він доступний у двох кольорах корпусу: чорному і синьому. Рекомендована ціна ZTE Blade 72s в єдиній конфігурації 3/128 ГБ становить 169.99 євро, але перші покупці можуть отримати його на 30% дешевше – за 119.99 євро.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.