Redmi Note 12 Turbo отримав здешевлену версію з меншою пам’яттю

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Компанія Redmi, підрозділ Xiaomi, розширила свою лінійку смартфонів Redmi Note 12 Turbo.

Реклама

Після успішного запуску моделей з великим об’ємом пам’яті в березні цього року, компанія представила новий варіант – з 8 ГБ оперативної пам’яті та 128 ГБ внутрішнього сховища. Завдяки ціні в $251 він має стати доступнішим для широкої аудиторії.

На жаль, на даний момент новинка доступна лише в Китаї. При цьому Redmi не прояснила, чи планує вона анонсувати смартфон для міжнародного ринку.

Нагадаємо, що Redmi Note 12 Turbo оснащений 6,67-дюймовим OLED-екраном з роздільною здатністю FullHD+, яскравістю 1000 ніт, 120 Гц частотою оновлення і підтримкою Dolby Vision і HDR10+.

В основі девайса лежить процесор Snapdragon 7+ Gen 2, а ємність його акумулятора становить 5000 мАг. Також смартфон отримав потрійну основну камеру з головним модулем на 64 Мп.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Митник Михайло
Митник Михайлоhttp://itechua.com/
Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: