Xiaomi повністю скасувала велике оновлення смартфонів Mi, Redmi і POCO

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Компанія Xiaomi прийняла рішення не випускати черговий апдейт MIUI 14 напередодні запуску MIUI 15. Про це пише XiaomiUI.

Реклама

Раніше ми розповідали, що MIUI 15 не отримають кілька популярних смартфонів Xiaomi, Redmi і POCO. Для їхніх власників останньою надією оновитися була прийдешня MIUI 14.5. Тепер стало відомо, що для цих смартфонів більше взагалі не буде оновлень.

Згідно з джерелом, Xiaomi відмовилася від випуску MIUI 14.5 – ця версія не буде представлена зовсім, ні для одного смартфона. Це означає, що наступним оновленням для девайсів бренду стане MIUI 15. Ті ж, хто “пролетів” повз список сумісності MIUI 15, більше не отримають жодних апдейтів від Xiaomi.

Повідомляється, що випуск MIUI 14.5 скасовано, щоб не розпорошувати дорогоцінні ресурси, а зосередитися на великому і важливішому апдейті.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Скарбик Павло
Скарбик Павло
Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: