Смартфони

Рейтинг смартфонів із найпотужнішою зарядкою

Share

Швидка зарядка зараз є найперспективнішим напрямком у мобільному бізнесі, і в основному його просувають китайські виробники. Це їхня заслуга в тому, що на ринку вже з’явилися телефони із зарядними пристроями потужністю 210 Вт. Ми вибрали п’ять трубок, які станом на червень 2023 року очолюють рейтинг смартфонів у цій категорії.

Redmi Note 11 Pro+

Ми почнемо з цієї моделі 2021 року, яка є безсумнівним лідером. Тому що приблизно за 300 доларів ви отримуєте 120-ватний зарядний пристрій, який здатен вщерть наповнити енергією акумулятор ємністю 4500 мАг за блискавичні 15 хвилин. Кращого співвідношення ціна/продуктивність/швидкість зарядки на нашому ринку зараз годі й шукати. На додаток до всього, ви також можете розраховувати на підтримку 5G, якісну камеру і дуже пристойне “залізо”.

Xiaomi 13 Pro

Поточний флагман одного з провідних китайських брендів також комплектує свої смартфони зарядками потужністю 120 Вт. І друге місце він посідає тільки тому, що швидкість наповнення його батареї дорівнює 19 хвилинам. Щоправда, це відставання зумовлене здебільшого більшою ємністю батарейки (5000 мАг). Також не варто забувати, що Xiaomi 13 Pro є одним з найкращих флагманських смартфонів з дуже швидкою 50-ватною бездротовою зарядкою.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Vivo X90 Pro

Як і попередні моделі, Vivo X90 Pro оснащений таким самим швидким зарядним пристроєм на 120 Вт, однак його можливості виглядають трохи скромнішими – 100% приблизно за 25 хвилин. Зате у нього теж є потужна зворотна зарядка на 50 Вт і купа інших переваг, властивих справжнім флагманам цього бренду.

Motorola Edge 40 Pro

Цю компанію також можна вважати китайською, адже вона є одним з підрозділів технологічного гіганта Lenovo. Саме тому Edge 40 Pro може вважатися справжнім лідером у сфері потужності зарядних пристроїв – цілих 125 Вт. Однак така перевага ніяк не позначається на швидкості заряджання акумулятора з ємністю 4600 мАг. Результат (23 хвилини) міг би бути й кращим, так само як і швидкість бездротової технології (15 Вт), зокрема й зворотного заряджання (5 Вт).

Infinix Zero Ultra

Замикає першу п’ятірку дуже цікавий смартфон Infinix Zero Ultra. Він є справжнім переможцем за швидкістю зарядки. Річ у тім, що його акумулятор на 4500 мАг наповнюється до 100% за неймовірні 12 хвилин! І все це завдяки блоку живлення на 180 Вт! Нічого подібного майже за 700 доларів на нашому ринку ви не знайдете. Крім того, цей монстр має камеру на 200 Мп. А п’яте місце Infinix Zero Ultra посідає тільки тому, що він не такий популярний, як його суперники, зокрема і в Китаї

Ще кілька претендентів

На місце в цьому списку могли б претендувати ще два смартфони – OnePlus 10T і Realme Neo GT 3. Вони обидва оснащені блоками живлення на 150 Вт, здатними зарядити їх за якісь смішні 18 хвилин. Однак за додатковими параметрами ці пристрої трохи поступаються п’ятірці лідерів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

Опублікував
Скарбик Павло
  • Останні записи

    Що потрібно знати під час створення пароля для свого облікового запису

    Кіберполіція рекомендує дотримуватися цих порад під час створення пароля та використання облікового запису. Для створення…

    19.05.2024

    У “Vodafone” відповіли абонентам, чому може зникнути Інтернет

    Скарги на Vodafone почали надходити після введення графіків відключення електроенергії по всій Україні. "Тут знову…

    19.05.2024

    Названо 10 найпоширеніших помилок при зарядці смартфона

    У сучасному світі смартфон став нашим незамінним помічником. Ми використовуємо його для дзвінків, спілкування, роботи,…

    19.05.2024

    Все дуже серйозно. OpenAI посилює захист конфіденційності

    В останньому матеріалі видання Vox з'явилася інформація про те, що компанія OpenAI, відома своїми розробками в галузі…

    18.05.2024

    Відомо, що Apple не розповіла про новий iPad Pro

    На початку цього року купив новий MacBook Air. Це була 13-дюймова модель початкового рівня із…

    18.05.2024

    Microsoft випустить нову консоль Xbox у 2026 році

    Інсайдер під ніком TheGhostofHope, посилаючись на кілька "надійних джерел", розповів про плани Microsoft з випуску…

    18.05.2024