Дизайн флагманського vivo X100 Pro+ розсекречений інсайдерами

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія vivo готує до виходу на ринок серію флагманських камерофонів vivo X100. Не чекаючи анонса, інсайдери виклали в мережу рендер старшого пристрою лінійки, а також назвали орієнтовну дату презентації фірмових новинок.

Судячи із зображення, яким поділився інсайдер під ніком Fixed Focus Digital, смартфон vivo X100 Pro+ буде оснащений загнутим з боків дисплеєм з тонкими рамками і отвором у верхній частині для сенсора фронталки. Ззаду розміститься круглий модуль основної камери на прямокутній підкладці з чотирма датчиками, LED-розорюванням і логотипом Zeiss. Гойдалку регулювання гучності і кнопку ввімкнення можна помітити на правій грані корпусу.

За словами надійного інформатора Digital Chat Station, прем’єра топового vivo X100 Pro+ відбудеться в першій половині 2024-го, а дві моделі, що залишилися в серії (vivo X100 і vivo X 100 Pro), можуть бути представлені вже наприкінці поточного року.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

З чуток, vivo X100 і X100 Pro отримають процесор Dimensity 9300. Базовій моделі приписують основний 50-мегапіксельний датчик камери Sony IMX989, надширококутний модуль на 32 Мп і “перископ” із сенсором на 12 Мп. “Серцем” vivo X100 Pro+ імовірно стане мобільна платформа Snapdragon 8 Gen3. Точні дати анонса і ціни новинок невідомі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.