Samsung витратила рік на розробку основної «фішки» Galaxy S9

Майже цілий рік інженери Samsung Electronics витратили на розробку стереодинамиков для Galaxy S9. Про це представники компанії розповіли на сторінках офіційного блогу. Заради нової аудіосистеми було вирішено з нуля створити компактний гучномовець і змінити вигляд більшості внутрішніх деталей.

Основною складністю стала установка верхнього динаміка, який заважав розміщенню фронтальної камери, датчиків наближення і освітлення і сканера райдужної оболонки. Це призвело до того, що відразу кілька команд інженерів раз по раз міняли внутрішній устрій смартфона, щоб вмістити всі необхідні деталі.

Чи не менши роботи інженерам Samsung Electronics коштувала балансування динаміків, один з яких був значно більше (нижній), а інший (верхній) – менше. В Samsung хотіли добитися ідеальної потужності, а тому витратили багато часу і сил на підстроювання і позбавлення від статичного шуму.

Виконана робота дала свої плоди. Galaxy S9 і S9 + звучать в 1,4 рази голосніше, ніж моделі попереднього покоління, і за рахунок «магії» Dolby Atmos занурюють користувача в атмосферу справжнього кінотеатру. Завдяки цьому перегляд фільмів і відео на смартфоні виходить на кардинально новий рівень.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.