Виявлено приховану функцію iOS 17, про яку не сказала Apple

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Портал MacRumors протестував бета-версію яблучної iOS 17 і виявив не згадану на презентації фічу. Вона дає змогу повернути старий пароль iPhone протягом 72 годин, якщо ви забули новий.

Йдеться про нову функцію, якої раніше не було в iOS. Ймовірно, таким чином Apple вирішила спростити життя тим, хто постійно забуває нові паролі, пише unian.net.

Зазначається, що раніше, після зміни код-пароля блокування екрану iPhone, вам у жодному разі не можна було його забути, інакше довелося б робити повне скидання системи і втрачати інформацію з гаджета. Тепер же все стало набагато простіше.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В iOS 17 при введенні неправильного пароля досить буде натиснути на “Забули пароль?”, що призведе до екрану з опцією “Спробуйте скинути пароль”. Вибравши цей параметр, користувачі зможуть ввести попередній пароль і створити новий знову.

Якщо ви впевнені у своїй пам’яті, а також для підвищення безпеки цю опцію можна відключити – спеціальна кнопка в налаштуваннях дає змогу обнулити 72-годинний термін дії попереднього пароля.

Нагадаємо, поки що iOS 17 доступна тільки у вигляді бети для власників iPhone Xs і новіше. Реліз стабільної версії системи очікується у вересні разом із презентацією iPhone 15.

Порівняно з iOS 16 нова система отримала не так багато нововведень. Втім, кілька цікавих фішок все ж є, зокрема, можливість перетворити смартфон на смарт-дисплей. Однак зазначимо, що Apple любить тримати нові девайси та функції в секреті до повноцінного релізу.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.