Топ-5 найкращих смартфонів до 300 доларів. Складено травневий рейтинг

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Кожна людина хоче купити собі хороший смартфон, але при цьому далеко не всі готові віддавати великі гроші за флагмани. Саме для таких покупців було складено рейтинг з 5 відмінних телефонів, вартість яких не перевищує 300 доларів. Отже, перед вами чудові смартфони.

Xiaomi Poco F4

Ще кілька місяців тому смартфон коштував дорожче, але потім ціна на нього різко впала. Після цього Poco F4 почали розхоплювати як гарячі пиріжки. В якості процесора виступає Qualcomm Snapdragon 879, який на даний момент вважається одним з найпотужніших. Об’єм внутрішньої пам’яті становить 128 Гб, а оперативної – 6 Гб.

Акумулятор на 5000 мАг забезпечує довгу автономність смартфону. У комплекті поставляється швидка зарядка на 67 Вт. 6,67 дисплей має Full HD+ роздільну здатність і частоту оновлення екрану 120 Гц. Доступні 3 стандартних камери: основна, ширококутна і для макрозйомки. Якість фото гідна.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Vivo T2X

Ще одні продуктивні смартфони з MediaTek Dimensity 1300 на борту. Об’єм оперативної пам’яті становить уже 8 Гб, що відмінно підходить для відеоігор. Об’єм вбудованої пам’яті – 128 Гб.

Розмір екрану становить 6,58 дюйма, а частота оновлення доходить до 144 Гц. Це ще 2 вагомих плюси, які точно оцінять любителі мобільних ігор. Роздільна здатність – Full HD+. Із заднього боку смартфона можна помітити всього 2 камери: основну на 50 Мп і макро на 2 Мп. Обсяг акумулятора становить 6000 мАг. За допомогою швидкої зарядки на 44 Вт заповнити обсяг вийде за 30 хвилин.

Realme 10 Pro+ 5G

Завершує трійку лідерів смартфон із процесором MediaTek Dimensity 1080. Його не можна назвати надто потужним, але для виконання рядових завдань він є чудовим варіантом. AMOLED-дисплей має розмір 6,7 дюйма і роздільну здатність Full HD+. Частота оновлення дисплея становить 120 Гц. Розмір вбудованої пам’яті стандартний і становить 128 Гб ОЗП – 8 Гб.

Ємність акумулятора дорівнює 5000 мАг. У комплекті є швидка зарядка на 67 Вт. Порадувала основна камера, оскільки вона має 108 Мп. Ультраширококутний модуль дорівнює 2 Мп.

Poco X5 Pro 5G

Ось список основних характеристик:

  • Процесор – Qualcomm Snapdragon 778G.
  • Пам’ять – ПЗП – 256, ОЗП – 8 Гб.
  • Розмір дисплея – 6,67 дюймів.
  • Основна камера – 108 Мп.

Redmi Note 12 5G

Останнє місце віддається цьому смартфону. У нього встановлений досить потужний процесор Qualcomm Snapdragon 4 Gen 1. Якісний OLED екран порадує насиченою передачею кольору і 120 Гц. Об’єм постійної пам’яті становить 128 Гб, а оперативної – 8 Гб.

Можна більше не гадати, як вибрати хороший смартфон. Розгляньте один із запропонованих – і не помилитеся.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.