Добірка найкращих смартфонів 2022 року: чудові гаджети за менші гроші

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У нашій добірці п’ять найкращих гаджетів минулого року – по одному на кожен бренд.

TECNO Camon 19 Pro

TECNO – перспективний новачок на ринку. Здається, бренд робить ставку на оптимальний баланс ціни та якості. Наочний приклад – TECNO Camon 19 Pro.

У смартфона потужний процесор з 8 ГБ оперативної пам’яті. Він відмінно справляється в повсякденних сценаріях і швидко запускає ігри на високих налаштуваннях. Є опція перетворення вбудованої пам’яті в оперативну – для особливих ресурсоємних завдань.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

TECNO Camon 19 Pro отримав значний екран з діагоналлю 6,8 дюйма і роздільною здатністю Full HD. Зображення – те, що чекаєш від сучасного смартфона: насичене, яскраве, соковите і деталізоване.

Набір камер – стандартний для гаджета середньої цінової категорії. Основний модуль на 64 Мпікс відповідає за створення чітких знімків навіть при слабкому освітленні. Його доповнюють модуль на 50 Мпікс з дворазовим оптичним зумом і камера для портретних знімків на 2 Мпікс.

За енергоживлення смартфона відповідає потужна батарея на 5 000 мАг. Швидка зарядка на 33 Вт заповнить ємність батареї з 0 до 100% всього за 65 хвилин.

Xiaomi 12 Pro

Xiaomi 12 Pro – один із найпродуктивніших смартфонів 2022 року. Його спритний восьмиядерний процесор з 12 ГБ оперативної і 256 ГБ вбудованої пам’яті без проблем підтримує стабільну роботу найвимогливіших додатків. Можна бути впевненим – ресурсу потужності у смартфона вистачить на три-чотири роки.

Великий екран з діагоналлю 6,73 дюйма і роздільною здатністю 3200×1440 пікселів відмінно підходить як для роботи з додатками, так і для перегляду відео. Гаджет оснащений стереодинаміками, які дають чисте об’ємне звучання.

Усі три камери смартфона отримали роздільну здатність у 50 Мпікс для реалістичної передачі кольору і високої деталізації. Звичайні знімки, панорами, портретні фотографії – модулі дадуть змогу втілити найскладнішу творчу задумку.

Акумулятор з ємністю 4 600 мАг забезпечує активну роботу зі смартфоном протягом усього дня. А завдяки швидкій зарядці батарея заповнюється з 0 до 100% всього за 39 хвилин.

Poco X4 Pro

Впізнаваний дизайн – фірмова фішка смартфонів Poco. Наочний приклад – Poco X4 Pro. Майже чверть задньої панелі займає блок із флагманськими камерами. Основний модуль на 108 Мпікс, надширококутний на 8 Мпікс і макрооб’єктив на 2 Мпікс дадуть змогу створювати опрацьовані знімки прекрасної якості.

Гаджет отримав яскравий і контрастний дисплей з діагоналлю 6,67 дюйма і роздільною здатністю Full HD+. Зображення соковите, деталізоване – яскравість автоматично підлаштовується під освітлення.

За високу швидкість у режимі багатозадачності відповідає восьмиядерний процесор на 6 ГБ оперативної пам’яті. Навіть при максимальних навантаженнях ви не ризикуєте перегріти смартфон – завдяки оновленій системі охолодження.

Батарея на 5000 мАг забезпечить день роботи при хорошому навантаженні. А за рахунок турбозарядки на 67 Вт ємність акумулятора заповнюється до 90% лише за півгодини.

Samsung Galaxy S22 Ultra

Флагман Samsung Galaxy S22 Ultra став найбільш захищеним у лінійці бренду. З обох боків корпус закритий міцним загартованим склом у рамі з армованого алюмінію. А за рахунок стандарту захисту IP68 смартфон не боїться занурення у воду на глибину до півтора метра.

За чудову передачу кольору, соковиті відтінки і комфортний перегляд контенту відповідає 6,8-дюймовий екран з роздільною здатністю 3088×1440 точок. За рахунок яскравості в 1 750 ніт екран не “сліпне” навіть під прямими сонячними променями. Плавність картинки у відео та іграх забезпечує частота оновлення в 120 Гц.

Потужний процесор з 12 ГБ оперативної пам’яті впорається з найбільш ненажерливими додатками. Обробка відео, ігри на високих налаштуваннях, редагування фото – все це можна сміливо запускати одночасно і не боятися, що гаджет зависне.

Смартфон знімає на квадрокамеру з роздільною здатністю до 108 Мпікс. Основний модуль обзавівся особливо чутливим сенсором, що забезпечує чіткі знімки навіть у нічний час. А завдяки суперстабілізації ви отримаєте опрацьовані фотографії при зйомці рухомих об’єктів.

Батареї з ємністю 5 000 мАг вистачить на добу навіть за високих навантажень. Заряджається акумулятор за допомогою супершвидкої дротової та швидкої бездротової зарядок.

Apple iPhone 14 Pro Max

Найкращий в останній лінійці iPhone.

Смартфон отримав свіжий процесор Apple, він швидший і споживає менше енергії.

У нового iPhone найяскравіший серед смартфонів Apple екран. Висока частота оновлень дає плавну картинку в іграх і під час роботи з додатками.

Нова особливість дисплея – виріз “Динамічний острів”, що змінив “чубчик”, який змінює свою форму залежно від ситуації. Наприклад, під час вхідного дзвінка він збільшується в розмірах і відображає іконку абонента, що телефонує, з кнопками “Прийняти” і “Відхилити”.

Знімає Apple iPhone 14 Pro Max на потрійну камеру з поліпшеними об’єктивами. Головний модуль на 48 Мпікс може похвалитися просунутою оптичною стабілізацією, завдяки якій знімки виходять чіткими навіть при зйомці в русі. Кращими стали і нічні фото.

Крім того, Apple iPhone 14 Pro Max вміє знімати відео з роздільною здатністю 8K – майже професійної якості.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.